Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Löllöt sääret.. kiinteytystä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Omistan suureksi harmikseni isot läskiset ja löysät sääret.. Miten ihmeessä saan ne pienemmiksi/KIINTEÄMMIKSI? Ihan mitä vaan? Häpeän niitä varsinkin nyt kesäaikaan, kun ovat paljon esillä... Ja jos siinä samassa menisi reisienkin kiinteytys? :D Sama ongelma niiden kans.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tehokkaimmin saat jalkasi kiinteämmiksi, kun alat treenata säännöllisesti lihaskuntoa. Aluksi vaikka kaksi kertaa viikossa salille ja lihaskuntoliikkeitä pakaroille, reisille ja pohkeille. Toki kannattaa tehdä myös ylä- ja keskivartalolle samalla, että pysyy lihastasapaino kunnossa. Vaikka 2-3x20 sarjoina, painoja niin että jokaisen sarjan viimeinen toisto tuntuu raskaalta. Harjotteluun kannattaa sisällyttää myös pari kestävyysharjoitusta, niin lähtee se rasvakin palamaan kunnolla! Ruokavalio on laihduttamisen kannalta tärkeää, joten herkut ja muut epäterveelliset ruoat pois ja paljon proteiinia tilalle. Ja muista että kun edistyt treenissä, niin lisää treenikertoja ja painoja! Lihasten (yli)kasvua ei kannata pelätä, se on naisilla erittäin epätodennäköistä. Tsemppiä projektiin!

ps. erilaisia lihaskuntoliikkeitä löytyy kätevästi googlettamalla, esim. "lihaskuntoliike pakarat". Eikä sinne salillekaan ole toki pakko lähteä, useimpia liikkeitä voi tehdä kotonakin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jos et salille haluu niin kirjotat youtubeen esim. exercise tai workout niin sieltä kuule tulee tuhansia tuhansia jumppavideoita. Sit voit tietty laittaa jonkun kehon osan vaikka pyllyn tai jalat tuohon perään niin tulee sit niiden lihasryhmien treenejä erityisesti :) Mie oon jumppaillu jo pitkään tollasten mukana, ei tarvii ku kone auki ja jotin pehmennystä lattialle ja jumppaa videon ohjeen mukasesti ja kyllä hiki tulee ku muutaman videon tekee putkeen :)