Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Löysät paikat + lantiolihasten treenaus

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Pelottaa ihan hemmetisti että mun paikat on löystynyt...
Mahtuu kolmesormea ihan helpolla sisään esim ja yhdyntä ei satu yhtään.

Mistä sen tietää että on sitten ihan oikeasti löysä pimpsa kun ei nuo miehet oikeen siitä kehtaa huomauttaakkaan varmaan ?=D

Miten olette treenanneet lantiopohjalihaksia?
Kuinka kauan kesti että saitte tuloksia aikaan ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tuskin kovin löysä voit olla jos et ole synnyttänyt. =) Mutta eihän toki pienestä lisätreenailusta haittaa ole.

Itse treenaan joskus esim. tv:tä katsellessa seuraavalla tavalla: makaan selälläni lattialla, nostan lantion ylös (lapaluut/olkapäät lattiassa kiinni) ja alan imeä ja puhaltaa pimpsalla niin että kuuluu sellaisia slurps-ääniä. Tällä tavalla treenaaminen tosin vaatii sen, että tiedostaa jo hyvin omat lantionpohjalihaksensa. Jos on hankaluuksia löytää oikeat lihakset, voi apuna käyttää geishakuulaa tai vastaavaa: yrittää imeä sitä emättimeen ja työntää ulos, siis pelkkien ilolihasten avulla tietenkin.

Treenattua tulee myös kuukautisten aikana: käytössäni on kuukuppi, ja kun tyhjennän sen, huuhtelen emättimen samalla käsisuihkun avulla ja "imen ja syljen" vettä pimpsalla. :)

Hyviä tuloksia olen saanut huomaamattani myös tanssiharrastuksen kautta.