Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

löysin huutiksesta ihanan mekon alihintaan!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
oijoii! siis kuolasin tota mekkoo viime kevätjuhliin, mutta ei ollu varaa maksaa sitä melkeen 80€. nyt se on tuolla 12 egeen ja todellaki aion matkustaa vaikka tonne jäkee sit hakee sitä.. mutta niin kysymys??? oon kokooo 40 ja toi mekko on 42. liian iso?? http://www.huuto.net/kohteet/upea-vero-modan-mekko/208667682?published älkää nyt twe huutako sitä mut kattokaa tost linkistä että mite ton malliset mekot menee koissa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
oijoijoi nyt lähti, sait itelles just kilpailijan ;D..

ei vaan.. siis tuol voi lähettää sille myyjälle kysymyksiä erikseen(jos et mukamas tienny) tai sit tiesit ja ymmärsin jotain pahasti pieleen :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Laita myyjälle viesti, jossa pyydät puhelinnumeron. Soita ja kysy mitat mekosta. Tietty mekon voi viedä ompelijalle korjattavaksi, niin saat istuvan.