Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Löysin ihanaa seuraa netistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Täytyy myöntää, että hieman epäillen olen noihin deittipalveluihin suhtautunut. Mutta sinkuksi jäätyäni päätin kokeilla. Sitä yhdessäoloa ja läheisyyttyä ja seksiäkin meistä jokainen aina kaipaa;) Rohkeasti tein profiilin ja aloin vain vaihdella viestejä miesten kanssa. Ja aika pian tärppäsikin, sovittiin deitti ja kaikki meni hyvin. Ja yökin viettettiin yhdessä eikä voi valittaa...;) Uusi tapaaminen jo sovittu;)
Nykyisin taitaa se netti sittenkin olla ihan niitä ykköspaikkoja uusien tuttavuukisne löytämiseen vaikkei heti uskoisi. Ja tehokkain koska voi heti karsia pois itselle sopimattomia ehdokkaita. Käytin muuten sivua, joka on hieman aikuisempaan makuun suunnattu mutta se osoittautui ihan hyväksi valinnaksi, koska kaikki ovat heti alusta pitäen samalla asialla ja peli on selvää;) Sivu oli muuten: http://tinyurl.com/p7ttg8a