Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Lahja ujolle miehelle

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi, olen kauan etsinyt hyvän lahja minun miehelle, hän on 29 vuotta täyttää 30. Haluan tehdä jotain hauska hänelle, mutta en tiedä hänestä niin paljon vielä. Ollaan seurusteltu noin... 7 kuukautta. Löysin http://www.hauskatlahjat.com/miehelle/ mutta en ole tilannut sieltä ennen. Mitä voisin ostaa? Ja mistä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Voit ostaa koruliikkeestä hänelle vaikka horoskooppikorun , ovast mielestäni kivoja miehillä. Tai sitten pidät hänelle hemmottelu illallisen ? kannattaa myös kysellä miehen ystäviltä mistä hän voisi pitää , olen varma että pitää lahjastasi vaikka ei olisikaan mikään erikoinen . Liput johonkin festareille voisi myös olla miehesi mieleen ? Toivottavasti keksit jotain kivaa , mutta tässä oli nyt ainakin hieman ehdotuksia :)