Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Laukeaminen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Jos mies laukeaa sisäänne, mitä teette?
Nukutteko "mällit sisällä" vai menettekö vessaan vai mitä?
Itse voin vain sanoa että kiusallinen tilanne..
Tai jos olette yhdynnässä ilman kondoomia, mihin muualle mies laukeaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tietysti vessaan pesemään ! :) itseäni alkaa ainakin vähän ällöttää nukkua siinä.. Ja muutenkin hyvä pitää huolta hygieeniasta:)
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#3
Jos on seksin jälkeen aivan puhki eikä huvita enää nousta sängystä, niin pyyhiin vaan paperilla. Vaikkakin sanotaan, että sen jälkeen pitäisi vähintään käydä kusella ettei tulis mitään tulehduksia tms...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Voihan se tietenkin kiusallistakin olla jos on uusi kumppani ja vessaan kävellessä mällit lentää pitkin lattiaa pillupierujen kera... Huumoria kehiin jos nolottaa.

Vessaan menen ja vähintään pissalla käyn. Miehet laukee myös suuhun tai tissien väliin. Viimeisessä vaihtoehdossa ainakin joutuu suihkuun. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Vähän aikaa vierekkäin voi kölliä, mutta sitten ehdottomasti kunnon pesu. (voi lähteä vaikka yhdessä suihkuun tms.). Miehet ovat arvostaneet että pidän hygieniasta huolta, on se paljon seksikkäämpää kuin mälliset lakanat aamulla YÖK !
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Kannattaa ehdottomasti käy edes pissillä. Itse sain virtsaputken tulehduksen kun en kesällä käynyt pesulla. Nyt ikävä kierre tulehduksista.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Kohdallani ei ole vielä mies tullut sisälleni, enkä tiedä haluaisinko ilman kondomia, mutta mielummin suuhun tai rintojen väliin,ne on koettu.
Hygieniasta kannattaa kuitenkin pitää huolta, käydä edes vessassa pissillä sen jälkeen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Ei aina ihan heti kannata pesulle juosta. Pesulla käyn aina seksin jälkeen heti sopivan tilaisuuden tullessa.