Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Liian isot boyfriend-farkut - mikä avuksi?!

  • Keskustelun aloittaja käyttäjä-3372
  • Aloitettu
K

käyttäjä-3372

Vieraileva tähti
#1
Kaapissani vie tilaa kahdet ylisuuret boyfriend-farkut, joista toiset on 25'' ja toiset 26''. Normaalisti mun farkkukoko on just 25-26'', mutta nämä boyfriendit ovat niin isot, että saisin melkein yhteen lahkeeseen tungettua molemmat koipeni. Lisäksi ne on ostettu huuto.netistä kympillä, joten mitään palautusmahdollisuuttakaan ei ole.
Eli siis kaipailen jotakin neuvoja mitä tehdä noille farkuille? Lisäksi myös lahkeet ovat aivan liian pitkät - olen varsin pienikokoinen, 154 cm pitkä - mutta suurin ongelma on se, että vyötärö on ainakin 20 cm liian iso, tai oikeastaan se, että itse farkut ovat niin isot, että ne ovat käyttökelvottomat, ellen sitten yhtäkkiä kasva yli 10 cm pituutta ja liho 25 kg.
Neuvoja, pliis!
 
K

käyttäjä-3372

Vieraileva tähti
#2
Hups.. Älkää välittäkö nimestä; sain exältäni Cosmon lahjaksi, ja koska Cosmo ilmestyy hänen nimellään (jostakin kumman syystä hän ei tajunnut laittaa sitä mun nimiin.. ;/), niin täällä keskustelualueella esiinnyn miehenä näköjään :D