Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Liian kauan kestävä seksi?

  • Keskustelun aloittaja anniina22
  • Aloitettu
A

anniina22

Vieraileva tähti
#1
Mikä on teidän mielestänne hyvän seksin maksimi kesto? Minulla ja miehelläni seksi kestää aina lähes tunnin, sillä mieheni ei vain laukea. Itselläni ei kestä kauan tulla ja sen jälkeen seksi tuntuu vain jyystöltä toivoen että mieheni laukeaisi. Olen puhunut asiasta miehelleni, ja minusta se ei kuulemma johdu millään tavalla. Itse en jaksa edes seksiä harrastaa enää usein sillä se on vaan välillä niin aikaa vievää ja väsyttävää. Olenko mielestänne ihan kohtuuton? Kuinka kauan teillä yleensä menee seksiin.?
 
M

mmeimei

Vieraileva tähti
#2
Kuulostaa tutulta, melkein olisin voinu itse kirjoittaa tuon. Okei, no vielä jopa jaksan, kun suhde on alussa eikä edes päästä harrastamaan seksiä niin usein, että olis jokapäiväinen urakka. Mutta mulla siis ihan sama, että alkuun on tosi kivaa ja saatan tulla 20min jälkeen, mutta mies ei. Kyllä se tunti alkaa puuduttaa, vaikka meillä toki siihen sisältyy myös esileikki ja suuseksi yms. Jyystöä vaan ehkä se 15 min liikaa, muuten hyvä : D
 
M

Miko

Vieraileva tähti
#3
Hei,
Itellä oli ihan sama ongelma. Kavereiden kanssa oli puhetta seksinkestosta ja kaikki sano että 15min on pitkä aika ja usein tulevat ekan 5min aikana. Tosiaan itellä meni aina vähintään se 30min ja joskus 1h. Hommaa saatiin nopeutettua sillä että tyttöystävä hoiti mut suulla loppuun, kun ite sai orgasminsa. Todellinen syy selvisi myöhemmin tälle laukeamattomuudelle. Olin sinkku aikoina hoidellu itteni ehkä turhan useinkin käsitöinä ja se oli vieny tuntoa alapäästä ja sen takia normaali seksi ei tuntunut enää niin ihmeelliseltä joka osaltaan johti ylipitkiin seksisuorituksiin. Muutaman viikon olin tyydyttelemättä itseäni ja johan muuttu. Laukesin alle 5min! :D Ei kestänyt kuin muutaman työnnön. Nykyajan pornon katsominen turruttaa miehet että mikään ei tunnu enään miltään. Aiheesta on netissä monia keskusteluita.