Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

liian komea mies?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mulla on ihan oikeasti LIIAN hyvännäköinen mies. Mies saa todella paljon huomiota tytöiltä ja naisilta, on kaikenlisäksi asiakapalvelu töissä. Olen aika mustasukkainen, ja vaikka en itsekään ihan mikään lakastunein kukka kedossa ole, nään jokaisen naispuolisen ihmisen kilpailijanani. Taas joku nuori tyttö jakoi numeroansa miehelleni ja itse täällä hypin seinille. Vaikkei mies ota ikinä kehenkään yhteyttä, eikä petä, on vain ystävällinen kaikille ja monet ottavat sen flirttailuna. Onko kellään samanlaista tilannetta ollut?? Mitä teen? En voi miestä komeroonkaan sulkea odottamaan vanhuuden rupsahdusta :D
Ja kuinka JULKEITA nykypäivän naiset on??? Miehellä sormus sormessa ja tylleröt silti numeroansa jakelevat :eek:
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
"Ja kuinka JULKEITA nykypäivän naiset on??? Miehellä sormus sormessa ja tylleröt silti numeroansa jakelevat"

Siitäkös ne kilpasiskot vasta innostuvatkin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Totta, naurattaa silti että mies 25 ja 16-18v tyttösetkin jakaavat numeroansa. Lapsikin löytyy, ihanko tollaset teinitytöt äitipuoleksi haluaisivat? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Sormus sormessa nimenomaan lisää naisten kiinnostusta, koska se on merkki kielletystä omenasta ja sitoutumis kyvystä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Heh mulla on lähes sama tilanne, meillä vaan lapsia on kaks ;D ärsyttäväksi tilanteen tekee kun mies on sellasessa paikassa töissä missä nää teinit hengaa vapaa ajallaan, kauppakeskuksessa ja vieläpä kahvilassa :S kyllä ärsytys on kova kun näkee välillä itekkin miten ne lirkuttelee tissit tiskissä :D ei ukko voi oikein sanoa juuta tai jaata ettei businekset kärsi, rahaa se on teininki kukkarosta :D jaa joo huomattu on et sormus oikee p***umagneetti!!