Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

liian märkä vai löysä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
mitä tehdä kun tulen liian märäksi tai minulla on liian löysä, sillä minä eikä poikaystäväni tunne liiemmin mitään harrastaessamme seksiä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kyllä sitä tosi märkänäkin sentään jotain pitäisi tuntea, vaikka tuntoherkkyys voi hetkeksi vähän kadotakin. Näin ainakin omasta kokemuksestani. En oikein osaa suositella muuta kuin lantionpohjalihasten treenaamista ja niiden käytön opettelemista yhdynnässä, se työ ei varmasti mene hukkaan, vaikka ongelma olisi jossain muuallakin :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tai sitten poikaystävälläsi on vaan pieni? En ainakaan usko, että olisit löysä ellet sitten ole synnyttänyt tai masturboinut jollain halolla. Kuten edellä mainittiinkin, lantionpohjalihasten treenaus ja niiden jännittäminen yhdynnän aikana voi tuoda lisänautintoa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
raadon sanoi:
Tai sitten poikaystävälläsi on vaan pieni?
Aloittaja ei voi olla löysä, mutta kundi varmaan on pieni? :p Ei se nyt ihan noinkaan mene... Ja vain toinen voi vaikuttaa tuntumaan omalta osaltaan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jesmiino sanoi:
Aloittaja ei voi olla löysä, mutta kundi varmaan on pieni? :p Ei se nyt ihan noinkaan mene... Ja vain toinen voi vaikuttaa tuntumaan omalta osaltaan!
Olet oikeassa. Löysyys ja isous ovat tietenkin aina subjektiivisia kokemuksia ja mielipideasioita. Jos kumpikaan ei tunne yhdynnässä mitään, silloin nainen on miehelle löysä ja mies naiselle pieni. Parhaitenhan hommat sujuvat jos partnerit ovat sopusuhtaiset toisiinsa verrattuna. Viestilläni yritinkin vain sanoa, että on epätodennäköistä, että (oletettavasti) nuorella synnyttämättömällä naisella olisi mitenkään valtavan laajentuneet paikat, ja että ei pidä masentua syyttämään vain omaa kehoaan ongelmasta. Mutta myönnettäköön, että kirjoitin sen melko provosoivaan muotoon, meni vähän offtopicin puolelle. Sen sijaan en ole samaa mieltä siitä, että vain toinen voisi vaikuttaa tuohon tuntumaan (mikäli nyt tarkoitit tuntumalla nautintoa). Vehkeen koon lisäksi aika paljon vaikutusta on myös tekniikalla. Ja onhan nykyään kaikenlaisia apuvälineitä joilla saadaan penistä hetkellisesti isommaksi.

Mistä tulikin mieleeni eräs toimiva lelu: penisrengas. Kokeilkaapa sitä. Ainakin meidän kokemuksemme mukaan se antaa miehelle vahvemman erektion ja isomman orgasminkin. Hieroo samalla naisen klitorista.

Lisäksi voisin kysyä tarkentavan kysymyksen, eli onko tilanne ollut sama alusta lähtien vai onko "tunnottomuus" tullut vasta myöhemmin? Kauanko teillä on jo ollut aktiivinen seksielämä? Jos olette sen vasta hiljattain aloittaneet, kyse voi olla vain siitä, että ette yksinkertaisesti tunne toistenne mieltymyksiä vielä tarpeeksi hyvin. Asia varmasti korjautuu ajan myötä, kun opettelette ne niksit, joilla toisen saa nauttimaan.