Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Liian mustasukkainen?

  • Keskustelun aloittaja Lenune
  • Aloitettu
L

Lenune

Vieraileva tähti
#1
Aiheesta on varmaan kirjoitettu monesti, mutta nyt on pakko avautua. Olen seurustellut about puolitoistavuotta, josta vähän reilu vuosi ollaan asuttu yhdessä. Ennen seurustelua tunnettiin noin neljä kk muttei virallistettu seurustelua, koska asuttiin eri paikkakunnilla.

Mies sanoi minulle, kun olimme tavanneet ensimmäisen kerran, että hän ei voisi ajatellakaan olevansa enää kenenkään muun kanssa, ennen kuin katsomme mitä tästä tulee. Tuli myös kasa lupauksia siitä, ettei voisi pettää minua ja sopimus "seurustelusta" josta ei kuitenkaan huudella eteenpäin vielä. Olin tyytyväinen, luotin mieheen täysin ja juttelimme illat pitkät mesessä tai puhelimessa. Pystyimme puhumaan ihan kaikesta ja sanomaan suoraan, jos toinen sanoillaan jotenkin loukkasi tms.

Noh... sitten aloimme seurustella virallisesti asuen kuitenkin eri paikkakunnilla. Lopulta pääsin muuttamaan miehen luokse, jätin työpaikan, perheen, kaverit ja muutin vieraaseen kaupunkiin ilman tietoa töistä tai koulusta. Olin hakenut kouluun, mutten päässyt. Pari kk oltiin asuttu yhdessä, kun löysin vahingossa miehen koneelta tallennettuja viestejä, jotka olivat siltä ajalta, kun emme virallisesti seurustelleet, mutta molemmat olivat jo luvanneet olla katselematta muita jne. Viestejä oli kolmelle eri tytölle, kaikissa puhuttiin seksistä ja mies kehui naisia kauniiksi, heidän perseitään tai tissejä ihaniksi ym. Yksi tytöistä oli ollut yötä mieheni luona vielä kk ennen virallisen seurustelun aloittamista. Kun vähän tutkin ennen minua ajan viestejä, sain tietää että mieheni oli pyörittänyt kahta näistä naisista jo pidempään yhtä aikaa, ilman että naiset tiesivät toisistaan. Molempia mies oli paneskellut ja harrastanut muuta seksiä. (Bdsm ja kinkyily ovat miehelle suuri kiinnostuksen kohde.)

Luonnollisestikin järkytyin tästä, mutta mies vannoi, että yökylässä mitään ei tapahtunut ja että hän rakastaa vain minua jne. Typerä kun olin niin nielin kaiken... vain pieni epäluottamus jäi painamaan. Pari kuukautta ja huomasin, että mies on tallentanut mesen keskusteluhistoriaa koneelleen. utelias nainen, jota painaa epäluottamus, joten menin lukemaan. Mies oli ehdottanut tälle "yökyläilijälle" pari kk meidän seurustelun alkumme jälkeen, että hän tulisi kimppaan kanssamme ja alistaisi minua seksileikeissä ja he voisivat myös yhdessä alistaa minua naimalla silmieni edessä. Minä en luonnollisestikaan olisi saanut edes tietää, että tällä muijalla ja miehellä on seksimenneisyys... Lisäksi mies oli puhunut toiselle entiselle seksikumppanilleen ja pyytänyt neuvoja, miten saisi minut vähänn rajummaksi... yleensä seksimme meni niin päin, että minä olin dominoivassa roolissa ja mies alistui. Kysyin sitten, että miksi mies kysyi neuvoja naiselta, joka ei tuntenut minua ollenkaan, ja mies valehteli ettei ole kysynyt. Tiesin, että oli. Lopulta otin yhteyttä tähän naiseen ja "todistin" miehelleni, että tiesin hänen valehtelevan. Mies suuttui, koska olin lukenut yksityisiä keskusteluja. Minä suutuin valehtelusta ja siitä, ettei mies voinut puhua suoraan minulle, kun jokin asia painoi, vaan piti mennä entisiltä seksikumppaneilta kyselemään.

Tämäkin saatiin jotenkin sovittua, juttelin pitkään tämän muijan kanssa sähköpostein. Seuraava shokki olikin sitten, kun löysin miehen koneelta kansion, jossa hänellä oli alastonkuvia entisistä seksikumppaneista ja muutamasta muusta tytöstä, joiden kanssa hänellä oli ollut säpinää. Sekä AS:n kuvia yhdestä tytöstä, nykyinen yhteinen ystävämme, josta mies oli joskus kännissä tokaissut: "Kun näin sen tytön ensi kerran, niin päätin, että tuo tyttö on pakko saada, mutta se olikin varattu, joten..." (Yllättäen jo nuo sanat tuntuivat aikanaan aika pahoilta kuulla. Varsinkin kun minä en koskaan saanut kuulla moista itsestäni...) Kysyin miksi hän pitää tuollaisia kuvia koneella? Ei vastausta mutta lupaus poistaa kuvat. Kuvat meni kyllä roskakoriin, mutta pari kk myöhemmin huomasin, että ne oli palautettu takaisin alkuperäisiin kansioihin. Kaikki kuvien naiset olivat TODELLA hoikkia, itse olen vähän tukevampi, joten ylläriylläri, iski pikkuisen itsetunto-ongelmaa.

Kaikenlaista pientä kinaa oli tässä välilläkin siitä, mitä saa tehdä ja sanoa, mutta viimeisimmät ja ne kaikkein eniten ehkä satuttavat: Mies puhui kahdelle eksälleen meidän seksielämästämme, haukkui sen ihan pystyyn, haukkui minua ja antoi ymmärtää, että seksiongelmat olivat minun syytäni. Suurin osa puheesta oli vieläpä täyttä paskaa... Hän sanoi eksälle, että emme ikinä tee sitä ja sitä, vaikka olimme erästäkin hänen mainitsemaa asiaa harrastaneet kolme päivää ennen keskustelua. Ja kaikkia muitakin ainakin jossain vaiheessa, suurinta osaa useampaan kertaan. (Itse koin, ettei mies halua minua muuten kuin fetissiensä kautta, latexia, saappaita, korkoja jne. Kun puin noita päälleni, hän halusi minua, mutta muuten ei. Aiheuttiko tämä itsetunto-ongelmaa kun vielä peilailin sitä kaikkeen aiempaan.(hoikkien tyttöjen kuviin, goottityttöystäviin.).? Kyllä. En tiedä miten paljon porukka täällä tietää bdsm:stä, mutta itse en ainakaan osaa olla kovin päättäväinen ja dominoiva, jos tunnen itseni epähaluttavaksi läskiksi.) Pahinta oli, kun mies vielä tämän kaiken valehtelun ja paskan jälkeen sanoi toiselle eksälle "meidän seksi oli parempaa." ja toisen kanssa suunnitteli yhteistä viikonloppureissua Tuskafestareille, kun minä olisin töissä... mies olisi mennyt yöksi tämän muijan luokse ja päivällä nainen olisi valinnut hänelle vaatteet ja kuljettanut häntä kaulapannassa. (Mies tiesi erittäin hyvin, että minun mielestäni on pettämistä, jos hän tekee mitään itseään kiihottavaa toisen naisen kanssa, vaikka sukuelimiä ei edes näkyisi missään vaiheessa. Esim. Kulkisi kaulapannassa ja hihnassa julkisella paikalla. Mutta koska mies itse kokee pettämisenä vain sen jos kyrpä tungetaan pilluun, niin hän päätti ettei tuossa olisi mitään väärää...) Mies kyllä väitti, että se oli pelkkää puhetta, eikä hän olisi oikeasti sitä tehnyt, mutta tästä kyseisestä naisesta oli tullut minulle aiemmin keskustellessa mielikuva, että hän ei välitä onko ihminen varattu vai ei.. ja mieheni tuntien taas... tiedän että jos nainen olisi hänet pakottanut alkuun tuossa hommassa, niin hän olisi lähtenyt mukaan. Laitoin sitten tälle naiselle vähän viestiä, että jättää mieheni rauhaan, minkä seurauksena nainen sanoi miehelleni, etteivät he ole enää kavereita ja ettei halua pitää enää yhteyttä. (Mies syytti tästä minua... mutta itse koen että syy on kyllä siinä toisessa naisessa. Itse en jättäisi miespuolista kaveria noin vain vaikka tämän nainen tulisi avautumaan minulle samoin kuin minä avauduin tälle naiselle. Tuli mieleen, että nainen tahtoi vain pitää yllä sitä entistä seksuaalista liekkiä miehen ja itsensä välillä, vaikka mies oli parisuhteessa, ja kun huomasi ettei se onnistu, koska minä, niin päätti ettei hyödy enää mitään miehestäni ja "jätti" tämän...)

Lisäksi kismaa on aiheuttanut se, että minä joudun aina tekemään aloitteen seksiin, mies ei koskaan kehu minua tai ulkonäköäni vaikka muille muijille häneltä satelee kehuja netissä pilvin pimein, mies ei halua tyydyttää minua, vaan kun hän itse saa niin sitten mennään tietokoneelle, runkatkoon nainen itekseen makkarissa. Kaikista asioista puhuttiin, osasta moneen kertaan, tai lähinnä minä puhuin, kun mies oli hiljaa ja myönteli... Ainoa kerta kun sain miehen kertomaan mitä hän oikeasti ajatteli, niin sain vastaukseksi: Minusta tuntuu välillä, ettei me kuuluta yhteen, koska sinä suutut minun mielestä asioista, jotka on ihan yhdentekeviä...

Aloin sitten miettiä, olenko oikeasti yltiömustasukkainen? Olen pyytänyt, ettei mies puhu meidän seksielämästämme eksilleen, koska hänellä on myös kavereita jotka tuntevat meidät molemmat ja jos jokin vaivaa niin heiltä todennäköisesti saa puolueettomamman vastauksen, kuin eksiltä, jotka eivät ole koskaan edes tavanneet minua. Toinen mistä olen sanonut: ei ole kiva jos muistelet entisten kanssa teidän seksielämäänne tyyliin "hitto että meillä oli kivaa sillon ku nussittii siellä veneessä." jne. Missään vaiheessa EN kuitenkaan ole kieltänyt puhumasta eksille ollenkaan! Maailmassa kun on muitakin puheenaiheita kuin seksi, tosin mies ei tunnu sitä tajuavan kun aina rikkoo tämän lupauksensa olla puhumatta.

En suutu pornon katselusta tai runkkaamisesta, kunhan ei runkkaa kavereiden/eksien kuville. Käsittääkseni aika moni nainen kokee nämäkin loukkaavina..

En suutu, jos seksielämästä haluaa joskus avautua ulkopuoliselle. Suutun jos se tehdään eksälle ja siihen tyyliin, että kehutaan eksää ja haukutaan minua, ja vielä niin, ettei puoletkaan sanomasta pidä paikkaansa.

Miehellä saa olla naispuolisia kavereita, eikä minun tarvitse aina tietää mistä mies heidän kanssaan puhuu. (Heitä saa jopa tavata ilman minua.) Mutta jos kysyn kuka tuo on ja saan vastaukseksi, yks hyvänpäiväntuttu vaan, ja seuraavalla viikolla selviää, että mies on harrastanu seksiä/camikivaa/käynyt treffeillä tämän "hyvänpäivän tutun kanssa" niin eikö ole oikeutta suuttua? Samoin olisi ihan kiva, ettei keskustelua suljeta heti, jos satun istumaan viereen sohvalle, kun mies dataa ja avata taas välittömästi kun menen käymään vessassa. (vai oonko mä ainoa nainen, jonka mielestä tuollainen on vähän hämärää ja alkaa herättää epäilyksiä?)

Miksi minun seksielämästä saa puhua kavereille, mutta kavereista ei voi puhua minulle sen vertaa, että kertoo mistä tuntee, kauanko on tuntenut, mistä juttelevat jne?

Miksi ylipäänsä minulle ei voi puhua, jos jokin asia painaa mieltä vaan pitää mennä haukkumaan minut kavereille ja eksille ja kehumaan heitä maasta jonnekin nirvanan seitsemännelle kerrokselle? Tuskin se seksielämä siitä paranee, vaikka siitä kertoisi puolelle maailmalle, jos minä en tiedä mikä mättää?

Mies voi vaatia, että minä odotan ehkä vuosia, kun hän opettelee avautumaan ja puhumaan tunteistaan ja ajatuksistaan, koska hänellä on ollut paskat kotiolot joissa ei ole voinut puhua avoimesti; minun itsetuntoni sen sijaan pitäisi hypätä päivässä pohjalta huipulle, jotta voisin taas olla seksiä ja bdsm:ää harrastettaessa itsevarma, päättäväinen domina.

Hän saa flirttailla eksiensä kanssa ja puhua pervoja niin paljon kuin tahtoo, koska hänestä se ei ole väärin. Jos minä tekisin niin niin siitä saattaisi kyllä tulla sanomista... mutta ainiin... eihän minulla ole eksiä, joten ei ole vaaraa että teen niin, joten mies voikin tyytyväisenä ja mitään pelkäämättömänä flirttailla eksilleen...

Olenko yltiömustasukkainen? Oman käsitykseni mukaan en. Mutta harvemmin sitä omia ongelmiaan tunnistaa...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
et ole ja mulla tollanen mies olis lentäny aikoja sitten jo. en vois olla onnellinen tollasessa suhteessa. turhaa roikkuisin jossain fantasiassa vaan etsisin oikeesti miehen joka musta vaan välittäis ja kohtelis mua oikein.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
mun mielestä mies käyttäytyy sua kohtaan täysin väärin ja lukeman perusteella on täysi mulkero,on väärin että siedät tollasta.Ite olisin jo jättänyt tollasen miehen! Täs maailmassa on paljon hyviä miehiä jäljellä,parempi olla onnellinen yksin ku huonossa parisuhteessa. Mies ei selvästikkään voi eikä halua unohtaa entsiä seksikumppaneitaan,ja tuskin muutostakaan tulee tapahtumaan! Sinuna lähtisin kävelemään ja unohtaisin moisen tyypin!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kuulostaa kamalalta ja kauan sitä sinä olet kestänyt sitä. Tottakai sitä haluais uskoa poikaystävän muutokseen, mutta tuo on jo liian pitkälle mennyt. Ei ole yhtään kumma, että sinulla on tehnyt mieli lukea tallennettuja keskusteluita, jos miehesi käytös on tuollaista. Jos minä olisin sinä, jättäisin tuon miehen. Maailma on miehiä pullollaan, eikä tuollainen mies ansaitse sinua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Oiei! Tyttö-kulta, täältä tulee myötätuntohalit!
Kehottaisin lähtemään suhteesta pikemmiten ennen kuin itsetuntosi romuttuu täysin. Ansaitset niin paljon parempaa! Huomaat myöhemmin kuinka onnellinen olet ilman kyseisen ihmisen seuraa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Olen täysin samaa mieltä muiden kanssa! Olet löytänyt itsellesi idiootin mieheksi, oli hän muuten minkälainen tahansa. Etsi itsellesi joku, joka todella kunnioittaa ja rakastaa sinua sellaisena kuin olet eikä kaipaa mitään muuta. Niitäkin miehiä löytyy varmasti. Itselläni ainakin oli sellainen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Olen samaa mieltä edellä olevien kanssa siitä, että sinun pitäisi heivata tuollainen mies menneisyyteen ja etsiä parempi mies tilalle.

Poikaystäväsi on seksiaddikti. Hän ei välitä sinusta, eikä rakasta. Olit hänelle jännittävä haaste, kun ette olleet yhdessä, mutta nyt kun asutte yhdessä ja teet kuten hän toivoo sinun tekevän, olet menettänyt viehättävyytesi. Hänen eksänsä/entiset panot viehättävät häntä edelleen juuri sen takia, että he ovat saavuttamattomissa (heidän kanssa voi jutella, vaihtaa ajatuksia, kokea kiimaa ja seksuaalista virittäytymistä ilman, että toista saisi itselleen tai oppisi kunnolla tuntemaan).

Hän tulee pettämään sinua, satuttamaan ja valehtelemaan silmät ja korvat päästään. Hän ei halua sitoutua sillä tiedolla, että joutuisi olemaan yhden naisen mies. Hän on yksinkertaisesti kyllästynyt sinuun ja siksi haukkuu sinua ja vähättelee teidän tekemiä asioita muille. Se on myös se syy, miksi hän ei kehu sinua, mutta kuitenkin kehumisen aihetta löytyy kaikista muista. Et ole enää jännittävä, kiehtova ja arvoituksellinen. Et ole enää seikkailu. Olet tyttöystävä.

Lyhyesti: Et ole mustasukkainen, vaan terveellä järjellä varusteltu nainen, joka on ottanut ristikseen seksiaddiktisen miehen, joka ei halua sitoutua. Ainoa oikea vaihtoehto on erota, sillä tuollaiset piirteet eivät muutu ihmisessä kuin ihmisen omasta halusta (jota siis ei tekstin perusteella ole). Lähde nyt, kun vielä itsetuntosi on olemassa, koska silloin on liian myöhäistä, kun itsetuntosi on murennettu hiekaksi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Onko hän saanut sinut ajattelemaan asiaa niin, että sinä olet mustasukkainen? Jos näin on, hän on tosi taitava manipuloimaan. Kyllä tuo miehesi käytös on on todella törkeää ja väärää, eikä sen herättämässä vihassa ja närkästyksessä ole mitään väärää. Siinä vaiheessa sinun kannattaa ihmetellä, jos ei moiset teot herätä sinussa negatiivisia tunteita!

Miksi olet vielä yhdessä tämän ihmisen kanssa? Kerta kerran jälkeen hän on nöyryyttänyt ja pettänyt luottamuksesi. Ilmeisesti hänellä on joitakin hyviä puolia, jotka ovat vielä saaneet sinut jäämään. Miten paljon nämä hyvät puolet painavat vaakakupissa? Toivon, että mietit asiaa ja sitä, voiko tämä mies tarjota sinulle sitä, mitä ansaitset ja kaipaat? Kuulostat naiselta, joka on mm. valmis antamaan sellaista seksuaalista nautintoa, josta moni mies olisi todella otettu. Sinussa on varmasti muitakin hienoja puolia, mutta tämän ongin kirjoituksestasi.

Käytännön asiat voi aina järjestää uudelleen (asunnon, työpaikan, opiskelupaikan jne.), joten niitä ei kannata pitää esteenä eronteolle. Tuollainen ihminen voi pikkuhiljaa syödä itsetuntosi niin pieniin palasiin, että joudut vuosia keräämään ja kasvattamaan niitä uudelleen.
 
V

vaahtokarkkeja

Vieraileva tähti
#10
Mun mielestä mies käyttäytyy täysin häikäilemättömästi. Itse en moista katselisi. Etkä ole yhtään liian mustasukkainen. Itse oon paljon mustasukkaisempi :D Sun kannattaa vaan päättää että sua ei kohdella noin. Ja rakastava mies ei deittaile muita naisia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Minkä takia edes olet tuollaisen miehen kanssa? hän ei selvästikkään arvosta sinua ja haluaa vain seksiä muilta.. kannattaa lopettaa suhde ennenkuin itsetuntosi romahtaa täysin.. ansaitset paljon parempaa!