Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Liian tumman ruskeat hiukset

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Värjäsin lähiaikoina blondista bruneteksi ja en ole tyytyväinen lopputulokseen. Halusin tumman ruskeat ja tulos on liian tumma ruskea ja punertava, vaikka piti olla vain tumman ruskea. Millon kannattaisi mennä takaisin kampaajalle, kun en haluaisi rasittaa hiuksia liikaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Värjäsitkö kampaajalla vai kotona kaupan väreillä?

Yksi kotikonsti on, että ostat kaupasta vaalean raitavärin ja teet ohuita raitoja joka puolelle hiuksiin. Lopputulos on huomattavasti vaaleamman näköinen kun nykyinen väri.

En usko että hiuksesi rasittuisi vaikka menisit kampaajalle heti. Kannattaa kampaajalla käydessäänkin tehdä mielummin vaaleampia raitoja, kun väräjä koko hiuksia samalla värillä (ei rasita niin paljon). Ja jos hiukset tuntuvat kuivilta värjäksen jälkeen, niin hoitoaineella ja hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella saat hiukset takaisin entiseen kuntoon!

Ja tietysti yksi vaihtoehto on, että totuttelet nykyiseen väriin, se on varmasti ihan hyvä. Totutteleminen vie vaan aikaa! :)

Tsemppiä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jos sinulla on mielessäsi jokin aivan tietty sävy minkä haluat, niin kannattaa kyllä mennä kampaajalle.

Sinänsä jos olet ensimmäistä kertaa värjännyt blondin päälle tumman, niin sen luulisi haalistuvan hyvinkin äkkiä. Näin on käynyt ainakin minulla. Ja se väri on usein todella tumma aluksi, kun huokoinen hius imee sen värin niin herkästi.

Ja tummaksi värjääminen rasittaa varmasti vähemmän hiusta kuin esimerkiksi tujuilla hapetteilla blondiksi värjääminen.