Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Liiankin ujo(?)

  • Keskustelun aloittaja nappis
  • Aloitettu
N

nappis

Vieraileva tähti
#1
Muutama viikko sitten nappasin paikallisesta baarista mukaani jo ennestään tutun miehen, joka koko illan puhui haluavansa luokseni nukkumaan. Luulin kokoajan että hän tosiaankin haluaa nukkua vain vieresäni, hänen kotiinsa on pitempi matka, eikä olisi kyllä sinne asti selvinnyt. Samassa kaveriporukassa kun ollaan pyöritty, oltiin jo siinä "tiedän puolet sinusta"-vaiheessa. Noh, yksi asia johti toiseen, ja kohta hän on päälläni, huohottaa ja kiroaa. Se ei seiso.
En ottanu sitä minään, viikko meni, ja hän pyysi minua luokseen. Muttei edes yrittänyt mitään. Jälleen meni viikko, viestiteltiin yms, ja taas yökyläiltiin. Oli "öljyn vaihto-viikko" ja tarjosin käsipeliä ja suihinottoa. Tämä viikonloppu on nyt ainut jolloin "pikku-ukko" on todistetusti toiminut. Viime viikonloppuna yritimme taas perjantaina, mutta minä olin selvinpäin, ja hän jo sanoi että se hieman jännittää häntä, eikä sitten taaskaan kyennyt aktiin, kun ei seiso niin ei seiso.
Auttakaa, en tiiä kohta mitä tehhä, kun kuitenkin haluan jatkaa tätä !