Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Lisää suuseksiin liittyviä ongelmia

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tuolla muutama sivua sitten oli joku keskustelu aiheeseen liittyen, mutta ajattelin aloittaa uuden. Ja uudesta näkökulmasta.

Oma ongelmani ei ole siinä, että häpeäisin alapäätäni, tai pitäisin suuseksiä jotenkin likaisena, tai mieheni olisivat olleet jotenkin huonoja suuseksin antajia, vaan siinä, etten saa suuseksistä mitään. Se tuntuu ihan kivalta aluksi, mutta alkaa hyvin nopeasti ärsyttää ja lopulta tuntuu jo epämukavaltakin. Ehkä tilanne voisi muuttua, jos mukaan lisättäisiin kaikkia leluja ja muita vempeleitä, mutta se tuntuu liialta vaivalta, kun orgasmin saa helpomminkin. En koskaan saa edes itsetyydytyksessä orgasmia pelkästään klitorista stimuloimalla. Muuten saan orgasmin todella helposti yhdynnässä - melkein joka kerta ja yleensä hyvin nopeasti.

Ongelma on siinä, että miehet loukkaantuvat, kun sanon, etten halua suuseksiä. He olettavat kaikkea ensin mainitsemaani ja ottavat nokkiinsa. Eivät kuulemma usko sitä, ettei nainen saa siitä tyydytystä. Kaiken lisäksi on sellaisia miehiä, jotka ovat edellisissä suhteissaan tottuneet saavan asioita anteeksi ja muuta kivaa suuseksillä. Käyttävät sitä ns. kauppatavarana. Minä riistän heiltä kuulemma valuutan. Mikseivät miehet voi vain olla tyytyväisiä siihen, että minulle riittää se mikä heillekin?

Itse nautin kyllä aivan suunnattomasti suuseksin antamisesta. Joskus oikein himoitsen sitä (en tosin sanoisi, että olen siinä hyvä). Joillekin miehille on osoittautunut ongelmaksi ottaa suuseksiä vastaan, jos eivät pysty "tekemään vastapalvelusta". Heistä tuntuu siltä, että jäävät jotain velkaa ja minä jossain odottamattassa tilanteessa sitten kiristän heitä tästä hyvästä. Mikä siinä on, että sitä seksiä pitää käyttää kiristykseen ja kauppatavarana? ehkä tämä onkin perimmäinen ongelmani eikä niinkään suuseksi itsessään...

Entäs sitten se, kun miehet esittävät suuria vaatimuksiaan siitä, millä tavoin ja miten paljon karvaa naisen pitää alapäästään poistaa. Olen herkän ihoni kanssa täysin haluton vetämään koko alapäätä paljaaksi tai edes enimmäkseen paljaaksi. Miehet perustelevat vaatimuksiaan sillä, ettei ole kivaa antaa suuseksiä, jos on karvat koko ajan tiellä. Mutta entäs jos ei tarvitse antaa...? Siinä menee perustelut, mutta silti se tuntuu joitakin haittaavan.

Mielipiteitä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
ensinnäkin, voin sanoa että jo tosiaan on asia näin, kai olet sanonut myös miehille sen että he eivät tee mitään väärin ja että et koe sitä mitenkään inhottavana yms, mutta että jostain syystä se alkaa sattumaan... ?n siitä tuskin kukaan voi ottaa nokkiinsa jos asian selittää heille kunnolla, ja silloin tuo "kauppatavara"-juttukin pitäisi helpottua :) uskalla vain rohkeasti selittää asia omalta kannaltasi, kyllä miehen pitäisi se ymmärtää.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kuka näille jätkille on ylipäänsä opettanu, että seksi on naisille kauppatavaraa!? mä haluan hirttää sen muijan/ne muijat...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Olen tavannut useampia naisia, jotka sanovat että suuseksi ei tunnu tai kiinnosta.
Jos se ei kiinnosta se ei kiinnosta, minusta aivan oikein ja hyvä sanoa ettei sitä tarvitse. Siitä ei tulisi loukkaantua tai pitää minään rimannostajana.

Suuseksin antaminen on mukavaa,
mutta sen saamisesta en välitä. On mukavaa mutta en koe intoa.
Mietin vain, että voisiko olla niin että vika ei olekkaan naisessa?
Ehkä ei osaa vain tarkalleen sanoa mitä haluaa, eikä sitä silloin saakkaan?
Olisiko jossain suuseksin mestaria?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
taisin lähteä hieman sivuraiteille, mutta asia nousi vain mieleen.
Kauppatavara asenne naurattaa :D typerä tapa yrittää saada/hakea valtaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itse ainakin pidän suuseksin antamisesta naiselle tavattomasti (toki olen mielelläni myös vastaanottavana osapuolena : ). En ole koskaan tavannut naista, joka olisi pitänyt sitä turhana mutta kylläkin joitakin, jotka ovat sitä häpeilleet tai ujostelleet. Toisaalta ei sitä ole tullut annettua kaikille seksikumppaneille, eikä se ole johtunut pelkästään tilanteesta sinänsä vaan myös siitä, onko se tuntunut kyseisenä hetkenä luontevalta. Musta suuseksin antamisessa naiselle on jotain hyvin intiimiä ja pitäisin sitä enemmänkin lahjana kuin kauppatavarana. Missään tapauksessa sen ei tule olla mikään mekaaninen suoritus vaan vaatii oikean hetken ja herkkyyttä tunnustella maaperää... ja naisen pyhintä paikkaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Minäkään en saa oikein mitään irti suuseksistä. Kyllähän se periaatteessa kivalta tuntuu, mutta tosiaan, alkaa pian ärsyttämään. G-piste on vaan niin paljon herkempi kuin klitoris. Vain kerran olen saanut suuseksistä orgasmin, ja silloinkin oli sormet sisällä ja pääosassa. Olen sanonut tästä miehekkeelle, ja hänelle se on ok. Samallalailla hän voi käsin tehdä sen "vastapalveluksen" jos tahtoo, mikä pakko on nuolla?

Mutta tuo kauppatavarana käyttäminen kyllä ahdistaa... Minä en halua seksissä vastapalveluksia, jos haluan ottaa poskeen, otan ilman mitään odotuksia. Onneksi nykyinen mies on tämän tajunnut.

Ainoa mistä pidän suuseksissä, on juuri se intiimiys josta Cosmonautti sanoi. Pidän ylipäätään kun vartaloani tutkitaan tarkemmin, mutta kiihotun enemmän vaikkapa selän suutelemisesta kuin suuseksistä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Pronssi sanoi:
Minäkään en saa oikein mitään irti suuseksistä. Kyllähän se periaatteessa kivalta tuntuu, mutta tosiaan, alkaa pian ärsyttämään. G-piste on vaan niin paljon herkempi kuin klitoris. Vain kerran olen saanut suuseksistä orgasmin, ja silloinkin oli sormet sisällä ja pääosassa. Olen sanonut tästä miehekkeelle, ja hänelle se on ok. Samallalailla hän voi käsin tehdä sen "vastapalveluksen" jos tahtoo, mikä pakko on nuolla?
Ilman muuta sormet peliin! Eihän suuseksin antamisessa ole mitään yhtä tiettyä metodia (esim. klitoriksen jatkuva hinkkaus) vaan se kokeileminen ja toisen mielihyvään tutustuminen. Jos tuntuu että nainen ei erityisemmin suuseksistä lämpene - joko sillä hetkellä tai yleensä - siirrytään tietenkin eteenpäin vaikka siihen sormettamiseen.

Itsekään en saavana osapuolena tykkää, jos nainen alkaa toistaa jostain pornofilmistä - tai Cosmosta - kopioituja tekniikoita vaan siitä, että nainen yhdistää omia fantasioitaan siihen mistä huomaa myös toisen osapuolen tykkäävän. Kokeilkaa ja etsikää hyvät Romeot ja Juliat : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Uskoisin, että voisin saada suuseksissä tyydytyksen, jos siinä olisi sormet mukana ja lähes pääosassa. Mutta tällöinkin tulos olisi sama myös pelkillä sormilla...
Noh, ehkä tämä muuttuu vielä joskus. Oon kuitenkin vasta kolmannella kymmenellä ja ihminen on seksuaalinen olento koko ikänsä :p