Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

lukioita blogiini ? linkatkaa myös oma blogi:)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
fullofmistakes-neea.blogspot.com/
Käykää laittamassa kommenttia mun blogiin ja liittykää lukiaks jos tykkäätte:) ja linkkailkaa omia blogejanne ni käyn kattomassa ja laitan kommenttia :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
http://life-after-hell.blogspot.fi Videopelejä rakastavan 18-vuotiaan naisenalun elämää avomiehen, kollikissan ja pienen kissanpennun kanssa. Kirjoittelua uudesta liikuntaharrastuksesta, menoista ja arjesta yleensäkkin.Mukaan mahtuu niin suuria tunteita kuin vahvoja mielipiteitäkin. Paljon kuvia kisuista, käsitöistä, vaatteista, arjesta ja elämästä yleensäkkin. Postaustoiveet enemmän kuin sallittuja :) Enjoy ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
http://katjahblog.blogspot.fi/
Nuoren naisen alku (tai siksi ainakin itse haluan itseäni kutsua) kertoo elämästään - salilla käymisen, kaksoistutkinnon loppuvaiheiden, sinkuksi totuttelemisen, kesän odotuksen, ylläpitohevosen, ystävien ja elämän pienten tai miksei hieman suurempienkin ilojen seassa.
  Syvällistä tai vähemmän syvällistä pohdintaa, oman itsensä ja itsenäisyyden hakemista, tulevaisuuden rakennusta ja ehdotonta omasta elämästä nauttimista.
LAINAA