Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Lukioita Blogiini? :)

  • Keskustelun aloittaja Jennnnni
  • Aloitettu
J

Jennnnni

Vieraileva tähti
#1
Moi, ois kiva jos saisin mun blogiin kavereita ja lukioita, ois kiva vastailla teitin kommentteihin ja muutenki jutella/tutustuu uusiin ihmisiin :) täs ois mun blogi osoite:

http://girlsslifestyle.blogspot.com/

Se ei oo mikään normaali muotiblogi, et kirjottelen sinne mitä päähäni tulee mieleen ja tällästä. Ois kiva saada mielipiteitä teksteistäni ja kuvista :)

oon vasta kyl alottelija ton blogin kanssa, mut eiköhän se siitä ku saisin ensiksi lukioitakin sinne :)

<3: llä. Jenni
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Tykkäsin kovasti blogistasi. :)

http://iina-amanda.blogspot.com/

omani ei ole kovin kummoinen ja kirjottelen vähän mistä sattuu ja millon sattuu, kun täällä tuppukylässä ei mitään tapahdu.. Mutta kunhan muutamia asioita alkaa pystyyn julkaiseen netissä niin sit alkaa postauksia tulemaan. :)
 
F

Fantsu

Vieraileva tähti
#9
http://daywithfantsu.blogspot.fi/
&nbsp;
Lukioita tarvitsisin jotta saisin uuden &nbsp;kipin&auml;n bloggaamiseen ;(&nbsp;
Mun blogikertoo sy&ouml;mish&auml;iri&ouml;st muodist ja yleens&auml;kkin el&auml;m&auml;st&auml; muuten tervetuloa lukemaan !
 
B

Biret

Vieraileva tähti
#10
jepesdf.blogspot.com
Omalle blogilleni oisi kiva saada pari uutta lukijaa, ja viel&auml; kivempaa olisi saada rakentavaa kommenttia blogiin! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Mun on pakko olla pilkunviilaaja ja tarttua tuohon "lukioita" -sanaan... lukioita on sanan lukio monikko. Tarkoitat tossa tietenkin ett&auml; haluaisit saada lukijoita blogiisi. Yksinkertaista: lukija, lukijoita. :) Sorry t&auml;llainen yksityiskohtiin takertuminen, mutta mua vaan h&auml;iritsee, ett&auml; tuollaisia virheit&auml; n&auml;kee niin paljon jokapuolella (muistakin sanoista, kuten "n&auml;ytteli&ouml;it&auml;, opiskelioita yms.).
Blogisi vaikuttaa oikein hyv&auml;lt&auml;, sit&auml; oli mukava lukea :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
http://jojomonsters.blogspot.fi/
 
Tännekkin kaivataan lukijoita, kirjoitan elämästä 2-vuotiaiden kaksosten yh-äitinä ja opiskelijana. Olen myös toivottoman ihastunut, joten siitä tulee tällähetkellä aika paljon kirjoitettua. Minulle saa laittaa kirjoitustoiveita ja muutenkin kritisoida.
Kiitos :)