Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Meitsin blogi, linkitä omasi toki!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
http://leijonakoomassa.blogspot.com/
Olenpa hassu. Tosiaan blogissani jaan kaikkea teille ihanille ihmisille. Omia kuvia, kuvia muista ja kaikista jutuista. Kerron myös mikä sattuu v*tuttamaan paljosti tällä hetkellä ja maailman ärsyttävimmistä jutuista. Mulla on oma tapani kirjoittaa ja sanon suoraan ja kirjoitan vielä suorempaan sensuroimatta mitään. Oi, pelkkää ärsyyntymistä sielä ei ole. Maailmassa on myös paljon mahtavia asioita joista haluan kirjoittaa. Käykäähän kurkkaamassa , niin minäkin tekisin! JA TODENTOTTA, LUKIJAKSI SAA HEI LIITTYÄ.

Linkittäkää myös toki omia blogejanne :)!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Vasta ensimmäisiä kirjoituksia rustaillaan, mutta tälläinen nuoren naisen pitämä lifestyle tyyppinen blogi:
www.katjahblog.blogspot.com

Lukijat, kommentit ja mielipiteet otetaan ilomielin ja avosylin vastaan - niin positiiviset kuin negatiivisetkin kunhan ovat asiallisia :)

Perus opiskelija olen - rahaa ei kasva puissa ja jalat pysyy maanpinnalla :)
 
R

ronjaeveliina

Vieraileva tähti
#19
tänään uudelleen puuhtaalta pöydältä aloitettu lifestyle blogi jossa isot selkeät kuvat, useita videoita ja jokapäiväinen postaustahti ! :) ikää tytöllä 16vuotta ja mikkelissä asustelen. tervetuloa ♥www.ronjaeveliina.blogspot.fi