Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

menkkojen siirto e-pillereillä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli miulla on yasmin merkkiset e-pillerit, olen syönyt vasta yhen laatan. Miulla on siis nyt taukoviikon 4 päivä menossa ja vuoto on ollut koko tän ajan todella todella niukkaa. Nyt tulikin yllätys, lähdemme poikaystäväni kanssa hotelliin yöksi taukoviikkoni 6 päivänä.. Mietin vain että taukoviikkoahan voi lyhentää, että jos alotan uuden liuskan tänään (taukoviikon 4 päivänä) niin loppuuko tyhjennys vuotoni ennen perjantaita (oikean taukoviikkona 6 päivään mennessä)? niin siis nyttenhän on keskiviikko,eli ois muutama päivä enää aikaa saaha tyhennysvuoto loppumaan..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En tiedä onko tästä vastauksesta mitään hyötyä, mutta jos vuoto on ollut koko ajan niukkaa, voi olla, että se ehtii loppua ennen perjantaita, jos alat taas syömään pillereitä. Toisaalta niukka vuoto voi kestää kauankin tai jopa runsastua (riippuu siis onko menkat alkaneet heti liuskan loputtua jne.) Jos vuoto on niukkaa, niin voittehan varmaankin harrastaa seksiä siitä huolimatta ellei jommalla kummalla ole jotain sitä vastaan :)