Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miehen puolelta pelkkää pelleilyä?

  • Keskustelun aloittaja ymmällään
  • Aloitettu
Y

ymmällään

Vieraileva tähti
#1
Noh, varsinaisesti tätä en ole koskaan oikeastaan tavannut..muuta kuin näin videopuheluiden merkeissä. Meidän välit kaveruudesta on pikkuhiljaa lämmenneet. Mies on puhunut erittäin paljon roikkuvasta eksästään, puhuttiin hänestä jo vuosi sitten..heillä on pitkä historia takana mutta miehen muutettua ulkomaille opiskeluiden perässä (on siellä vieläkin) on pettänyt häntä usemman kertaa. Joten mies jätti. Palasivat takaisin yhteen mutta lopettivat suhteen taas. Kertonut kuulumisiaan eksästä että tämä nainen on tulossa opiskeluiden perässä samaan maahan. Kertoi että aikoo auttaa häntä jos tarvitsee apua käytännön asioissa ja pitää suhteen kaverillisena. Samalla kertoi myös että eksän sisko on myös ollut yhteydessä häneen jne. Siis eihän tässä mitään mutta en varsinaisesti kysynyt tai halunnut tietää mutta mies jostain syystä kokee velvollisuudeksi kertoa mitä eksän kanssa tapahtuu.. samalla flirttailee minulle ja on ehkä tulossa suomeen piakkoin ja haluaisi tavata. Mutta tosiaan tuo eksä juttu epäilyttää. On kertonut liiankin yksityiskohtaisesti kaikesta, aivan kuin mistään muusta ei juttua tulisi, vaikka siis kyllä jutellaan paljon muustakin. Voisiko kuitenkin olla että miehellä on jotain tunteita tätä eksää kohtaan ja kun näkevät taas niin mistähän sitä tietää jos siitä taas syntyy jotain. Pitäisikö minun lopettaa koko yhteydenpito mieheen?
Eksä kuulemma ottaa häneen 1-3 viikon välein yhteyttä ollessaan yksinäinen ja kännissä. Ja ettei heidän välillään ole enää hänen omien sanojensa mukaan mitään.