Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miehen sukupuolitauti APUA

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka! :)
Olen seurustellut mieheni kanssa melkein 2 vuotta. Olemme kohta 18 vuotiaita. Hänellä on sukuelinherpes II. Minulla on ongelma. Tiedän että tulen tekemään lapsia hänen kanssaan, joten viimeistään silloin olen altis saamaan kyseisen taudin. Olenko siis tyhmä jos hommaan jo nyt pillerit ja lopetamme kortsun käytön?
Kaikkien mielipiteet on sallittuja! :)
Kiitos jo etukäteen!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
entäs jos jostain syystä eroatte vaikka vuoden kuluttua? Elämästä kun ei koskaan tiedä että eikö se kannattaisi odottaa sinne lasten tekoon asti?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Nyt en ole aivan varma, mutta eikö herpes tartu YLEENSÄ vain sen ollessa aktiivinen. Mahdollinen muulloinkin, mutta ei yhtä todennäköinen. En nyt suosittelisi lopettamaan itsesi suojaamista. Jos joskus hankitte lapsia, niin valitkaa päiviä seksille, jolloin miehesi herpes ei ole aktiivinen, jolloin tarttuminenkin epätodennäköisempää.