Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

miehet...ne mystiset luontokappaleet

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Miten ihmeessä saan miehestä selvyyden, mitä se minusta haluaa?

Tilanteemme on seuraava: tutustuimme puoli vuotta sitten, välimatkaa meillä on noin 300 kilometriä ja puolen vuoden ajan olemme nähneet säännöllisen epäsäännöllisesti. Kun olimme tutustuneet, aluksi emme pitäneet liiemmin yhteyttä. Joulukuussa tilanne muuttui ja olemme sen jälkeen pitäneet päivittäin yhteyttä (joitain poikkeuksia on) ja pyrkineet näkemään viikottain. Mies on käynyt luonani ja nyt vihdoin itse rohkenin miehen tykökkin. Meilä on mukavaa, nautimme toisen läheisyydestä, suutelusta ym.

Minua itseä jotenkin hermostettuu/ressaa tms tilanne, että en tiedä, mitä mies minusta haluaa, mitä ajattelee jne. Emme ole aiheesta puhuneet ja en tiedä, ottaisinko asian esille ja jos ottaisin, miten. Mitä minun kannattaisi tehdä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
ja poika on minut esitellyt vanhemmilleen ja muutamille kavereilleenkin
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jos hän on esitellyt sinut vanhemmilleen ja kavereilleen, niin luultavasti hän ajattelee sinua tyttöystävänä. Voithan sinä yksinkertaisesti kysyä vaan suoraan, että mikä on teidän tilanne:)
 
A

Anuski

Vieraileva tähti
#4
Ei sitä ihan ketä tahansa esitellä vanhemmille ;) Kysyt vaan suoraan ja saatat saada aika miellyttävän vastauksen =)