Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

MIEHILLE

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
kuinka paljon miehet puhuvat suhteistaan kavereilleen? tai puhuvatko ollenkaan, jos puhuvat niin mistä asioista? avatkaa myytti ja kertokaa että mistä ne pojat oikein juttelee jos ne puhuu tytöistään? millaisia juttuja jaetaan kavereille ja mitkä pidetään omana ja tytöystävän tietona?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Yleensä suhteet jätetään aika pitkälti kertomatta/kavereiden oman päättelyn varaan. Jos poika ja tyttö rupeavat viettämään tiiviisti aikaa yhdessä, asiasta saatetaan kysäistä mikä tämä homma on, ellei mitään selvempiä merkkejä ole (suutelua, halailua, käsistä pitämistä).

Itse en ole ainakaan yhdenkään kaverin kertoneen tyttönsä fyysisistä ominaisuuksista. Myös niistä kysymistä/kommentoimista pidetään epäkohteliaana. Toisaalta taas "vapaiden" naisten ulkomuodosta taasen saatetaan kommentoida, jos havaitaan jotakin, mitä pidämme esteettisesti viehättävänä ("Neiti C:llä on muuten aika hyvännäköiset tissit").
Luonteenpiirteistä taasen saatetaan joskus kommentoida, lähinnä jos on jotakin kärhämää ollut. Eli nainen on kieltänyt miestään menemästä jonnekin/tekemästä jotakin, ja mies valittaa kavereilleen tästä, kun naisilla ei järki aina kulje.
Mitä taas seksi-asioihin tulee, niin yleensä niistä puhutaan aina yleisellä tasolla ja yleensä jätetään nimet mainitsematta. Omakohtaiset kokemukset kyllä jaetaan, mutta yleensä kyseessä on "ex-tyttöystävä, vanha hoito, silloin kerran ulkomailla..."
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Sitten taasen jos tyttöystävästä tulee ero, lähinnä tyttöystävän toimesta siis ( =pettäminen), tämä kyllä kerrotaan. Lähinnä varoituksena muille.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
En ole mies, mutta asia riippuu niin paljon miehistä, yksi mies jota tapailin, oli kertonut meidän seksielämästä kaiken ystävilleen, nimittäin kuulin juttuja aika monelta, mutta tyyppi oli muutenkin hieman itsekeskeinen joten ei tullut täytenä ylläätyksenä.
yksi mies taas ei puhunut minusta ollenkaan kenellekään, ilmeisesti pyöritteli useampaa naista.

miehiä on moneen junaa nääs