Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mies ei halua seksiä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
En nopeasti löytänyt tälläistä ketjua,pahoittelen jos sellainen jo oli.

Mutta siis ongelmana on miehen haluttomuus. Olemme seurustelleet 2,5 vuotta ja asuneet yhdessä jo yli 1,5 vuotta ja nyt viimeisen kolmen kuukauden ajan on seksielämä ollut lähes olematonta. Harrastamme seksiä noin kahdesti kuussa, jos sitäkään, ja yleensä akti on nopea, jolloin itse on kerkeä laueta.

Syyksi mies sanoo stressin ja koulu kiireet, jotka vievät kuulemma halut.Mies joka kerta sanoo, että tämä on väliaikaista. En jaksa enää uskoa tähän väliaikaisuuteen, vaan pelkään, että tällaisena se tulee sitten myös jatkumaan. Alussa ehdottelin, pukeuduin nätisti ja yritin vietellä, mutta ainaisen torjumisen jälkeen, en enää jaksa/viitsi, koska miehen torjuminen satuttaa ja loukkaa.

Olen yrittänyt puhua asiasta miehen kanssa, mutta yleensä se on joko yksin puhelua tai menee riitelyksi.

Mitä enää voin tehdä? Miten saan seksin takaisin suhteeseemme?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moikka. Todella huolestuttava juttu! Tällaisiin on aina hieman vaikea vastata kun ei näe koko kuvaa hommasta. Silti tuntuu jotenkin, että tuo on todella väärin, varsinkin kun ne harvat kerrat jolloin ylipäätänsä harrastatte seksiä ovat lyhyitä, etkä itse kerkeä tulemaan.

Onko mahdollista että miehelläsi olisikin joku toinen syy, jota hän ei vain mainitse?
Mitä yleensä teette ennenkuin harrastatte seksiä, millainen on tunnelma?
Millaista seksielämänne oli ennen? Eli siis 3 kuukautta on jo jatkunut tällaisena.. Joku tossa nyt mättää ja pahasti, sillä harvoin mies seksistä kieltäytyy.. Koita järjestää teille kahdelle kunnolla aikaa niin että pystytte puhumaan.. Ei tästä tietysti paljon apua varmaankaan ole, mutta jos vaikka vastaisit noihin kysymyksiin niin koitan kyllä auttaa, jos vain osaan : ) Toivottavasti kaikki järjestyy!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mies oli armeijassa viime tammikuusta lokakuuhun, joten silloin harrastimme seksiä vain viikonloppuisin miehen lomilla yleensä 2-3 kertaa viikonlopussa. Ennen inttia 3-4 kertaa viikossa.

En usko,että miehellä olisi toista naista, koska asumme yhdessä ja tiedän hänen menonsa tarkkaan ja näe hänen koulukavereitaan lähes joka päivä, ja kyllä joku mainitsisi, jos hän olisi poissa ollut (ei lintsaa koskaan).

Ainoat syyt mitä olen irti saanut tiukattua ovat juurikin nuo kiire,stressi ja niiden pohjalta sitten haluttomuus. Kun kysyin, että eikö seksi kuitenkin olisi rentouttaavaa ja vähentäisi stressiä, mies ei osannut sanoa mitään.

Seksiä edeltävä tunnelma, hmm. En enää edes kunnolla muista, mutta viime aikoina luultavastikkin niin, että mies aloittaa hiplailun kun esim katotaan tv:tä yms ja sit hän ehdottaa aikas suoraan makkariin siirtymistä. Eli ei suuresti viettele.

Ennen oli sieviä sanoja ja kuumaa viettelyä. Ehkä enemmän minun puolelta, mutta enää en yritä, koska en halua tulla torjutuksi enää.

Minua itseäni tämä tilanne stressaan ihan mielettömän paljon. Seksi nyt kuitenkin on iso osa parisuhdetta minulle. Mieskin sanoo, että onhan se tärkeää ja kun kysyn, että miksi hän ei puhu siitä,niin hän sanoo, ettei tiedä, että on kai perinteinen suomalainen mies,ei puhu ei pukaha.

Tästä seksittömyydestä on ehkä tullut noidankehä. Minä yritän ehdottaa, mies torjuu, minä en ehdota, ei harrasteta seksiä. Ja kun ei harrasteta seksiä, minä en ehdota ja niin edelleen.

Pienetkin lohduttavat sanat ja neuvot auttavat paljon. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
ikävä tilanne kieltämättä, varsinki jos ei oikein tiedä sitä miehen syytä..

ite oon kyl huomannu ehk viime kuukausinen/kuukauden aikana et omaa miestäkää ei ehkä enää ihan nii paljo haluta ku aikasemmi. ja hän on viel intis nii jotenki musta tuntunu vähä kummalta. siis kyl ollaan joka vklp ainaki kerta, mut kyl vähemmä ku enne. ja ennen mun mielest se oli ns paljo innokkaampi.. oon kyl ite vähä sellane et jos huomaan et toista ei niin haluta nii montaa krt peräkkäin en tee alotetta vaan sit annan vaikka olla siihen asti kunnes toista rupee taas haluttamaan.

mut sun tapaukses jos on kestäny noin kaua ja oot puhunukki nii aika jännä :eek: mä kyl varmaan antaisin olla sit siihen asti et sitä alkaa oikeesti haluttamaan, näkeepähä sitten että et säkään aio kinumalla kinuta!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Huhhuh! Aikamoisessa noidankehässä ootte kyllä todellakin.. Minäkin mietin että kyllä se seksi ja sitä kautta myöskin orgasmi rentouttaa erittäin paljon..
Itsekkään en usko sitä että hän pettäisi, mutta voisiko olla että miehesi olisi jotenkin masentunut? Ymmärrän tuon torjutuksi tulemisen pelon oikein hyvin, ei ole kiva että on laittautunut tunti kaupalla ja suunnitellut kaikkea ja mies ei sitten kiinnitä yhtään huomiota.. Kyllä seksi on suuri osa parisuhdetta, sitä en voi kieltää itsekkään. Miten teillä sitten muuten menee?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Toi stressi ja kiire voi miehillä todella aiheuttaa haluttomuutta, vaikka miehet tajuiskin kuinka rentouttavaa se on loppupeleis. Omalla miehellä ainakin on niin, että jos stressi on todella kova, niin se tahtoo näkyä miehen kiihottumisessa. Tai vaikeehan se on varmaan hakee sitä tunnelmaa jos koko ajan päässä pyörii ne tekemättömät asiat ja se, että senkin seksisession aikana vois niitä tehdä alta pois. Oma mies myös sanoo sitä, että ois kiva löytää sitä rauhaa ja aikaa tunnelman kasvattamiseen. Eli yksi keino voisi olla se, että yhdessä järjestätte aikaa läheisyydelle, hellyydelle ja myös seksille! Seksin ei ole pakko olla aina niin spontaania.

Totesit myös, että olet keskustellut poikaystäväsi kanssa. Keskustele lisää, sillä sinun on saatava poikaystäväsi ymmärtämään, että seksi kuuluu parisuhteeseen vaikka himot ei olisi huipussaan! Oma miekkoseni ainakin tyydyttää minut muilla keinoin, jos hänen ei stressin takia tee mieli itse yhdyntää. Ja minusta tämä on ihan ok. Plus kummasti ne halut tuntuvat hänelläkin usein heräilevän jos hän näkee minun kiemurtelevan nautinnosta..;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
joooo aika erittäin tuttuja tunteita! nimim. 5 kk ilman seksiä ja asuttu yhdessä 7 kk.

Omalta mieheltäni oon kyselly paljon (ehkä liikaakin) että miksei, niin aluksi vastauksena tuli ettei hänelle seksi vaan oo niin tärkeetä, mut nyt myöhemmin se kuulemma jännittää niin paljon ku on ollu pitkään ilman.

Oon itse ihan umpikujassa tän kanssa (etenki ku seksi on ollu maailman parasta - ainaki minusta) en uskalla ottaa enää oikeen puheeksi. Ja tuntuu ettei enää oo mitään erityistä läheisyyttäkään: seksielämän kohokohta nykyään ehkä yks kielari/ 2 vk ja iltapusut .____. vetää tytön aika onnettomaksi.

Itsetunto on miinuksilla juuri noitten torjuntojen takia.

Pitäisköhän vaan koittaa olla puhumatta seksin puutteesta? Pitäiskö torjunnan tullen vaan suoraan tokasta et "no meenpä sit yksi leikkiin tonne makkariin"?

Mitään vinkkejä kellään?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
tohru ja muutkin pitkään asian kanssa kamppailleet: ootteko koskaan harkinnu parisuhde- tai seksiterapeutteja? Koska eihän ne oikeesti oo tarkotettu pelkästää keski-ikäsille aviossa oleville pariskunnille vaan kaikille apua tarvitseville. Mun mielest pitkittyneessä tilanteessa avun hakeminen ulkopuolelta ei oo mitenkään liioiteltu juttu sillä kuten joskus aiemminkin oon todennu, suhde jossa seksi ei pelaa on pian entinen suhde..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Nyt on sitten seksiä taas vaihteeksi harrastettu. :D

Lueskelin seksinovelleja/kertomuksia täysin avoimesti tietokoneella ja mies kiinnostui ja molempia rupesi panettamaan ja siitä sitten siirryttiin makkariin.Pitää seurailla tilanteen kehittymistä ;P

Itse ajattelin, että kyllä miestäkin rupeaa kiinnostamaan jos minä jotain nautintoa rupean itselleni hommaamaan ja näin kävi. :p Kannattaa siis ainakin kokeilla :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Oon vähän mietiskelly, et pitäiskö meidän ehkä tavallaan lopettaa seksistä puhuminen tai sen tavoitteeksi ottaminen. Tai siis tarkoitan sitä, että kun ei oikein pussaillakkaan tai mitään, ni jos mieheni ajattelee et pussailu johtaa seksiin ja se sitten ahdistaa, niin jos sovittaisiin et unohdetaan seksi joksikin aikaa ihan kokonaan ja nautitaan vaan halimisesta jne... Kuulostaako ihan pöljältä? Ajattelin, et jos itsellä ois jännitys seksin suhteen ni se, ettei olis mitään odotuksia vois helpottaa mieltä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
JES! Hieno homma Pawe! Tuosta se tilanne lähtee toivottavasti purkaantumaan :) Tohru. Siun kannattaa tehdä just niinkun susta itsestäsi tuntuu ja mistä luulet olevan teille molemmille hyötyä. Ei tuo pöljemmälle kuulosta ollenkaan. Kannattaa kokeilla, tekee pieni tauko varmasti hyvää, niin ettei ole sen suurempia odotuksia tms.. Onnea kokeilulle! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Me ollaan seurusteltu myös 2.5 vuotta melkeen ja asuttu siitä 2 vuotta yhdessä. Ja sama on ongelma kun sullakin.. mut meillä ei ole edes 2 kertaa kuussa vaan harvemmin :( oon myös epätoivoinen koska se on mulle hyvin tärkeä osa että tunnen itseni halutuksi ja nyt en sitä mieheltä saa. Olen yrittänyt puhua ja puhua ja niinkuin sullakin niin meilläkin tämä kiertää kehää, mä puhun ja se lupaa että yrittää saada meille aikaa ja että yrittää keksiä jotain, mikään ei silti muutu ja taas jutellaan turhaan, en enää jaksa toivoa parannusta vaan olen tosissani alkanut miettimään terapiaa ym. koska tämä alkaa olla pisteessä jossa joko seksi lisääntyy tai mä löydän tahtomattani itseni jostain muualta jossa mua haluaa joku. Todennäköisesti näin olisi jo voinut käydä jos haluaisin pelkkää seksiä, mutten halua. Haluan olla rakastamani miehen kanssa lähekkäin ja tuntea vain hänet lähelläni. Mutta mitä tässä kohta tekee kun ei mies vaan halua? :( Masentaa ja paljon. Ei tunnu pystyvän mihinkään kun stressaa tämä asia niin pahasti.
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#13
jos joutuisisn oleen viikkoja/kuukausia ilman, olisin erittäin vittumainen. sanoisin miehelleni että jos ei sitä seksiä saa sinulta niin jostain se on saatava! mä en tosiaan jaksais tommosta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Niin kun se on vähän kakspiippunen juttu. Toista kun rakastaa niin yrittää kaikkensa jotta saisi sen toimimaan mutta kieltämättä ei toinenkaan voi pihdata ja olettaa että kumppani kattelee semmosta loputtomiin. Ite ainakin miettisin niin jos olisin haluton osapuoli että antaisin väkisin välillä toiselle seksiä jottei hän ainakaan sen vuoksi vieraisiin juokse. Mut tosin mun kumppanilla tuntus olevan ongelma se ettei se edes tunnu ajattelevan koko asiaa, ei ymmärrä mua kun haluan seksiä ja ihmettelee suunnilleen että miksi sitä pitää tehdä, tunnen oloni todella typeräksi kun yritän vietellä ja mies tokaisee suunnilleen että mitä sä siinä keikut ja hinkkaat, onks sulla joku ongelma..? Kamala ajatella edes menevänsä naimisiin joskus tuon kanssa jos nyt jo on meno kun 60-vuotiailla toisiinsa kyllästyneellä avioparilla :( Huh huh.

Tietääkö kukaan yleensäkään seksiterapeuteista ja heidän vastaanotoistaan? En ole ikinä käynyt ja jollei muu auta niin otan sen puheeksi kotona. Toinen vaihtoehto on että pakotan miehen tutkimuksiin sillä lääketieteessähän tällaiset jatkuvat haluttomuudet saattavat olla merkki sairaudesta. Esim, masennus, sukuelimiin liittyvät taudit tai pahin mitä olen kuullut niin on sitten sydänvika tai kasvain. Ehkä menen omassa päässä liian pitkälle miettiessäni tällaista mutta jotakin on tehtävä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
hyvä pawe että edistystä on tapahtunut!! ja tsemppiä tohrulle!

...mua vähä pelottaa ja mietityttää et katooks se "kipinä" ja "syttyminen" helposti ku muuttaa yhteen samankaton alle. nimittäin poikaystävä nyt intissä ja mahollisesti jos hyvin käy niin ois ajatuksena syksystä kokeilla asua yhdess. mut mua just pelottaa se et mitä jos se kipinä katoaa kokonaan ja parisuhteest tulee enemmä semmone kämppis fiilis, ku sitä en tosiaankaan halua. mutta ehkä se on hyvä jo tiedostaa etukäteen et niin VOI käydä ja ehkä molemmat on sit innokkaampia tekemään työtä sen eteen ettei niin käy..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Mulla on vähän sama juttu ku Lil_M:llä. En halua pelkkää seksiä, vaan tuntea mieheni lähelläni ja tuntea oloni halutuksi. Ei siihen kukaan muu mies kelpaa :) Muaki pelottaa vähän ajatella "loppuelämäyhdessä" -ajatuksia tältä osin, mutta kuitenkin rakastan miestäni ylikaiken, joten en tahdo tällaisen asian takia erotakkaan! Kyllä tämä kärsivällisyyttä ja libidoa kasvattaa, jos ei muuta :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Ei oo mukavaa miehen haluttomuus todellakaa..ihanaa kuulla et sitä on muissakii "nuorten" parisuhteis ku vaa meilä, vaikka tätä ei tietenkää toivo kellekkää.
Meidänkin parisuhtees siitä on kärsitty jo jonkin aikaa. noin puoli vuotta ainakin, ylikin. seksiä on se pari krt/kk..silloinki saattaa jäädä homma kesken ku mies turhautuu ku ei laukee..syyksi sanonu myös stressin ja rahahuolet yms.. mä itse oon seksuaalisesti erittäin aktiivinen, voisin harrastaa seksiä vaikka joka päivä. joten tää on todella tuskaista ja ahdistavaa.. oon ehdottanu et menis käymää psykologil, ku selvästi on vähän masennustaki, työahdistusta yms. et jos se edes helpottais. Mut perusmies, ei voi mennä ku ei oo kuulemma mitenkää sairas.. Mut jos tää meijä tilanne ei muutu tarviin ite kohta psykologia ku pää leviää! :D
Itsetunto on ihan nollas ku tuntee ittesä nii epäseksikkääksi ku mahdollista ku kukaa ei koskaa haluu. mä oon meillä se joka tekee aloitteet, ja yleensä petyn pahasti ku mies onkii "väsyny" tai alkaa kuorsaa ku siin yritän jtn hiplailla. Meillä on muute mahtava parisuhde, mut tää seksittömyys raastaa hermoja kyllä aika pahasti.. Ja tää mun mies tietää sen vielä, ja ahdistuu kuulemma siitä vielä lisää ku tietää mun himot..:/
kertokaa miten miehen saa tajuu et olis aika tehä asialle jtn? puhetta olen jo yrittäny mut ei ole menny jakeluun.. turhauttaa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Tähänpä se taas meni. Eipä olla viime kerran (josta kirjoitin siis) kerran jälkeen harrastettu seksiä. Eli kerta kuukaudessa.

Hyvin turhauttavaa ja kuten risukasa sanoi: itsetunto on nollassa. Mies ei halua,ehdota tai mitään. Pikku hiljaa alkaa jo mieleen hiipia ajatus erosta, koska tuntuu että olemme lähinnä kämppiksiä, jotka nukkuu samassa sängyssä ja välillä muutaman pusun vaihtaa.

Risukasaa uudelleen lainaten:meillä on muute mahtava parisuhde, mut tää seksittömyys raastaa hermoja kyllä aika pahasti. Minusta tuntuu pahalle, kun mies ei halua ja ahdistaa ajatellakkaan minkälainen seksielämä meillä ois esim 30 vuoden päästä. Seksiä kerran vuodessa?

Juuri äskön kysyin mieheltä, että onko meidän yksi seksikerta 12 euron arvoinen? Kun tosiaan minun pilleriliuska maksaa 12 euroo ja turhauttaa syödä pillereita ja maksaa niistä, jos niitä ei käytetä. Mies vaan totesti, että sinä päätät.

Mitä ehkäisyä te muut käytätte?Ehdottaako teidän miehet silloin harvoin kun harrastatte seksiä vai oletko se sinä joka ehdottaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Me käytetään kortsuja ehkäisynä, pillerit on testattu ja kaikin puolin huonoiksi havaittu meidän kohdalla. Ja kolmatta vuotta seurustellaan.

Pitkässä parisuhteessa on noita "kuivia" kausia.. Ja se johtuu oikeasti melko usein ajan puutteesta ja stressin aiheuttajista(työ, koulu, raha, mahd.lapset, perus arki..) eikä silloin välttämättä huvita heti alkaa seksipuuhiin, kun vapaa-aikaa on. Valitettavasti "aikuisen elämä" on niin kiireistä.

Mä olen sitä mieltä, että kun lopettaa turhan analysoinnin ja huolehtimisen suhteessa, niin huomaa ettei ongelmia olekaan. Me naiset tupataan liian usein pyörittelemään suhde asioita päässämme-ja silloinhan ne ongelmat on itse rakennettuja. Sinänsä tämäkin keskustelupalsta vain ruokkii epätyytyväisyyttä, kun ihmiset alkaa toisten ongelmista miettiä, että meilläkin on vähän tuollaista.. Keskustelkaa miestenne kanssa ja uskokaa mitä ne sanoo.

Ja mua ärsyttää, kun aina oletetaan, että mies on aina valmis seksiin. Se on niin vanhanaikaista ajattelua ja juontaa juurensa sinne, kun ajateltiin, että vain mies saa seksistä nautintoa.
On se seksi oikeasti varmaan nykyajan miehelle monimutkaisempaa, kun he haluavat naisiaan miellyttää. Ja mieluummin harvoin ja ihanaa, kun usein ja tuntee itsensä vaan sperman tyhjennyspussiksi.:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Itse en koe turhaksi analysoinniksi sitä, että yritän etsiä vertais tukea muilta naisilta joiden miehet ei halua seksiä. Et kertonut omista kokemuksistasi, joten en osaa sanoa oletko itse kokenut kuvaamiasi "kuivia kausia". Jos olet tiedät, ettei ole kovin hauskaa. Tekstisi luettuani tuli hiukan sellainen olo, että vähättelet ongelmiani/ongelmiamme.

Kyllä minun mielestäni jotain on vialla jos ennen seksiä oli useita kertoja viikossa ja nyt hyvä jos kerran kuussa ja tätä on jatkunut jo 4kk..En oleta, että mies on aina valmis seksiin, mutta oletan että kyllä mieskin sitä joskus haluaa.

Lueskin muita keskusteluja muilla sivuilla ja löysin hyvän kommentin: "Sitähän sanotaan että seksi on 10% suhteesta jos se menee hyvin. Jos seksi ei toimi niin se on 90% suhteesta... Se vaan ottaa vallan" Tämä on niin totta.

Itse mietin asiaa joka päivä, joskus enemmän joskus vähemmän, mutta joka päivä asia painaa mieltäni. Tunnen itseni epänaiselliseksi, epäseksikkääksi ja muutenkin halut on nollissa kun toinen ei halua minua. Kuten jo aikaisemmin sanoin itsetunto on pohja lukemissa ja parisuhdekkin alkaa jo rakoilla kun riidellään seksistä ja sen puutteesta.

Asiasta on keskusteltu usein viimeksi tänä aamuna ja aikaiseksi saatiin pahin riita suhteen aikana. Se että keskustelen miehen kanssa ja hän sanoo ettei tiedä miksi ei halua seksiä on vaikea ymmärtää ja uskoa kuten apri pyysi tekemään.