Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

mies: "ei pysty"

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heips :)

Ollaan jätkän kans seurusteltu nyt about 4 kuukautta.
Ensin luultiin (tai ainakin itse luulin) että tämä on yhden yön juttu koska koko homma alkoi seksillä. muuuutta tässä ollaan.

Eli.. noh sanotaan että olen todella seksuaalinen ihminen :D
Eka kuukausien aikana seksiä oli vähintään 2 kertaa päivässä. Ja miehän tykkäsin.
Nyt viimeisen kuukauden aikana (eilenkin) mies sanoo ettei pysty jos ehdotan toista roundia.. ei pysty? mitä se tarkoittaa ? :O Automaattisesti mulle tulee tunne että mie en riitä sille enää ja plaah :S Kohtalotovereita ? :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
se vähän riippuu kuina nopeesti pyydät sitä toista kertaa? Nopeesti äskesen kerran jälkeen seksi saattaa oikeesti tuntua epämukavalta jätkästä, ku "pussit on tyhjät". Se riippuu ihan miehen fyysisestä kunnosta ja iästä et kuinka nopeesti se palautuu seksin jälkeen ja jaksaa uudestaan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hmm.. omalla miehellä menee paikat liian herkiksi jos on ollu seksiä pari kertaa päivässä. Tuntuu kuulemma vähän epämiellyttävältä.. Ehkä jotain tän tyyppistä? Kyse ei varmastikkaan ole riittämisestäsi :)
 
L

Laura

Vieraileva tähti
#5
Huonoja uutisia! Miehet jaksaa useamman kerran päivässä vain suhteen alussa. Aikaa voi pidentää jos on esim. etäsuhde jossa tavataan vain viikonloppuisin, mutta joskus tulee seinä vastaan. Yhtä kuumaa ja kiihkeää seksiä ei alun jälkeen enää saa, ellei suhteessa tapahdu muutoksia, kuten kilpailijan ilmestyminen. Tää on jotain biologiaa, eikä mies itse voi asialle mitään.
Toki voi koittaa löytää viriilimmän uroksen, mutta rakastajaa suosittelen. Masturbointia myös, mutta tiedän omalta kohdalta ettei se ole sama.
 
D

Dick

Vieraileva tähti
#6
Miesten paikat kestää yöleensä paremmin kuin naisten.
Pieni tauko on kyllä yleensä syytä pitää aktien välissä.
 
Koettakaa keksisä jotain uutta ja kiihottavaa, siihen vanhaan jyystämiseen puutuu ajankanssa.
 
M

mmies

Vieraileva tähti
#7
Itselläni, jos on ollut vaikka 2pv harrastamatta seksiä, niin silloin se tuntuu tosi hyvältä. Jos vartin sisään yrittää uudestaan niin ei tunnu oikein miltään tai jopa epämiellyttävältä. Kyllä ite ainakin fysiikan puolesta "pystyn" monta(varmaan 5 parhaimmillaan) kertaa päivässä, muttei se välttämättä ole kauhean mielekästä - varsinkin jos alkuhuuma on jo laantunut.
Mitä tarkoitat sillä, ettet "riitä" miehellesi? Päinvastoin, hän ei riitä sinulle. Mutta tuskin kukaan mies monen vuoden yhteiselon jälkeen jaksaa lykkiä joka päivä monta kertaa. 4kk ei tosin vielä ole kovin paljon, mutta luulisin ettei ton takia kannata miestä vaihtaa. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Harrasta poikaystäväsi kanssa seksiä sen verran kuin hän pystyy. Jos tahdot enemmän, hommaa rakastaja, tai vaikka kaksi :)
Mies, yksi siis, ei useinkaan pysty tyydyttämään naista. Tarvitaan siis useampi mies ;)
En suosittele kertomaan poikaystävällesi, että käytät muita miehiä. Miehet eivät yleensä ymmärrä, että nainen voi tarvita enemmän kuin yksi mies pystyy antamaan.
Oma miesystäväni onneksi ymmärsi, kun kerroin hänelle tarvitsevani enemmän kuin hän pystyy antamaan. Nyt saan käydä luvan kanssa vieraissa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Komppaan ensimmäistä. Voi myös olla, että jos kovin tiuhaan harrastaa seksiä on penis herkkä/kipeä eikä tällöin seksi tunnu niin nautinnolliselta. Kyllä mullakin naisena alapää tulee kipeeksi jos kovin tiuhaan seksiä on ja vaikka kuinka tekisi mieli niin ei vaan pysty kun käy niin kipeetä.
 
S

Sunqueen

Vieraileva tähti
#10
Jotkut miehet tarvitsevat pitkän ajan palautumiseen ja useampi kerta ei tunnu enää nautinnolliselta vaan vähän epämiellyttävältä. Naisilla varmaan useinkin on niin, että kun saa seksiä, niin haluaisi vaan lisää. Näin minullakin. Joten kun itseä haluttaa vielä, mutta mies ei pysty, on suuseksi tai sormetus mainio ratkaisu :D Voit vihjaista miehelle, että haluaisit vielä lisää, eiköhän hän sen tee mielellään jos ei ole ihan uupunut ;)
 
S

Sunqueen

Vieraileva tähti
#11
Ja dildo on kanssa hyvä hankinta. Miehesi voi käyttää sitä kun ei itse enää jaksa. Ja nää rakastaja-trollailut vois täältä poistaa