Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mies käy usein exän facebook sivulla

  • Keskustelun aloittaja minttusofia
  • Aloitettu
M

minttusofia

Vieraileva tähti
#1
Sain katsottua mieheni puhelimelta hänen facebook hakuja ja huomasin hänen käyneen exänsä facebook sivuilla välillä päivittäin,välillä n.kolmen päivän välein...ajat olivat useimmiten aamu,ilta ja yö.Hän on sanonut rakastavansa minua eikä kaipaa exää mutta mielestäni nämä haut kertovat aivan muuta.He ovat kavereita facebookissa.Miksi mies on käynyt ainoastaan tämän exän sivuilla eikä juurikaan paljoa muiden,ei varsinkaan naisten?
 
L

Leenuska

Vieraileva tähti
#2
Eli siis olet tunkeutunut miehesi puhelimeen! Tuota kannattaa miettiä muutaman kerran enstex. Kyseessä saattaa olla viestintäsalaisuuden loukkaus, josta seuraa vähintäänkin sakkoja. Törkeässä tapauksessa voi saada vankeutta enintään kolme vuotta. Ihan pienestä asiasta ei siis ole kyse!
Jos suhteesi ei toimi niin ehdottomasti kannattaa miettiä omalta kohdaltasi muita vaihtoehtoja. Ainakin ennen kuin mietitte lapsen hankkimista. Elämä on elämistä varten, ei toisen ihmisen vahtimista varten.