Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mies masturboi autossa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen huomannut tässä muutaman kerran, että kun olemme olleet menossa autolla jonnekin, miesystäväni masturboi aina nähdessään jonkun "kauniimman" naisen. (tai oikeastaan vähemmänkin kauniimmat naiset käy..) Tiedän, että suhteemme ei ole niin vakava, mutta jatkuvasta julkisesta masturboinnista on tulossa ongelma.

(huom. hän ei tee tätä onneksi lasten kanssa)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Onkohan sun miesystävällä seksiriippuvuus? Hänen kannattaisi hankkia siihen apua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
En ole kuullut aiemmin kenenkään miehen harrastavan tuollaista. Vaikuttaa oudolta. Miltä asia susta tuntuu? Vaivaannutko, kun hän tekee niin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
No en kyllä ole moisesta ennen kuullut, että joko tämä on huono vitsi tai miehelläsi on jotain ongelmia...Siis sun nähtesi alkaa yhtäkkiä kesken matkan runkkaamaan ku näkee jonku "nätin" naisen? Käsittämätöntä,jos tää on totta...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
TROLLI? :DDDDDDDD

Eiköhä tyhmänkin pitäis tajuta, ettei tuo normaalia ole. Autossa pitäs keskittyä ajamiseen, eikä liikenteen vaarantamiseen sen takia, että pitää masturboida kun näkee kauniin tai vähemmän kauniin naisen? HERÄTYS :D Sano sille miehelles sitte, ettei masturboi autossa tai ajaa vielä kolarin.. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Joo kyllä minä erosin hänestä ennen kuin jouduimme kolariin. Hommailkoon itseksensä.