Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mies sanoi, että alapääni on muuttunut

  • Keskustelun aloittaja Cosmoplikka
  • Aloitettu
C

Cosmoplikka

Vieraileva tähti
#1
Untuvikko tarviis nyt hieman viisaampiensa apua! Poikaystävä tänään varovaisesti tosiaan sanoi, että mun alapää on muuttunut meidän seurustelun aikana. Sisemmät häpyhuulet ovat kuulema erilaiset. Itse en oo asiaa noteerannu, mutta enemmän tuo mies mun alapäätä katteleekin, kun minä..
 
Ollaan seurusteltu nyt 10 kuukautta, ja ennen nykyistäni olin aika kokematon. Olin harrastanut seksiä parin miehen kanssa ennen häntä, enkä mitenkään kovin usein (mikä nyt on usein.) Mutta nykyisen kanssa ollaan harrastettu seksiä paljon (ainakin paljon enemmän kuin mitä edellisteni kanssa). Voiko alapää olla muuttunut sitten sen takia, että seksiä on harrastettu nyt paljon enemmän? Huomasin muutoksia siellä, kun menetin neitsyyteni ja sen ainakin laitoin täysin seksin piikkiin. Mutta nyt olen vähän hämmästynyt, että ihanko oikeesti se voi muuttua parikymppisenä ihan vaan koska rakastellaan usein...?! 
 
Onkohan tää ihan yleinenkin juttu, ja onko mun nyt tarpeen soittaa gynelle ja pyytää vilkaisemaan? 
 
Innolla odotan, jos joskus saan lapsen, jos nyt jo hermoilen!! :DD