Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mies

  • Keskustelun aloittaja Ananasakäämä
  • Aloitettu
A

Ananasakäämä

Vieraileva tähti
#1
Miten siitä nyt ottaa selvää? Mitä se haluaa? Siis olen tuntenut tämän tyypin nyt viitisen vuotta, mutta aiemmin en hirveästi ollut tekemisissä sen kanssa. Mutta keväällä satuin pyytämään häntä fb-kaveriksi ja maaliskuusta alkaen olen saanut viestejä ainakin lähes joka viikko, välillä melkein joka päivä. Sisältönä lähinnä opiskeluun liittyen, mutta välillä kyselee myös kuulumisia ja menemisiä. Ja nyt on muutaman kerran käyty päiväkävelyllä yhdessä. Keskustelut niiden aikana on ollut opiskelujutuissa ja se on kysellyt minun elämästäni. Viesteissä on käyttänyt myös sanoja (nimi) rakas, voi ei kulta pieni, voi kulta rakas, darling ja usein hyvä öitä toivotellut ja ollut jaksamisesta huolissaan. 
Mutta minua häiritsee, kun en tiedä mitä se haluaa. Itse ehkä vähän ihastunut siihen ja ehkä ajatelen liikaa tätä juttua ja ylianalysoin... Voi ahdistus.
 
A

Ananasakäämä

Vieraileva tähti
#2
Tilannetta häiritsee vähän myös ikäero, joka on noin 10 vuotta. En oikein tiedä mistä muusta jutella kuin opiskelujutuista.