Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miesten ihonhoito

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Haluaisin ostaa avomiehelleni joululahjaksi ihonhoitotuotteita, mutta en oikein tiedä millaisia. Hänen ihonsa on rasvoittuva, siinä on toisinaan finnejä ja se punoittaa paikoin. Talvella iho tuntuu välillä kuulemma kiristävältä, vaikka se rasvoittuukin. Tuotteet ei saisi olla liian kalliita, että hän pystyy niitä sitten itsekin hankkimaan lisää.. :D Budjetti olisi n. 50-60 e. Varmaan pitäisi olla jokin puhdistusaine, kasvovesi ja voide. Ja ehkä jokin partavaahto??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Varsinkaan silloin kun on tuollaisia iho-ongelmia, ei saisi missään nimessä ostaa ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä sisältäviä voiteita (ne myös korostaa sitä ihon kireyttä pakkasilla), joita on suurin osa kosmetiikasta. Eli tarkista, että tuotteessa on pohjana puhtaita luonnonöljyjä kuten seesami, avocado, jojoba, rypsi tms. Ne imeytyy paremmin ja antaa ihon samalla hengittää. Mineraaliöljyt tekee sellaisen muovimaisen kalvon ihon pintaan, jolloin iho-ongelmat muhii mukavasti eikä siltikään kosteuta.

Alla on linkit kotimaisiin Natural Wellness tuotteisiin, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja kuten parabeenejä (eli niitä minkä mm. turkulainen professori juuri epäili heikentävän miesten sperman laatua ja kasvattavan riskiä kivessyöpään). Lisää aiheesta http://www.totuuskosmetiikasta.com tai google.

Natural Wellness Pantenoli-Allantoiini Puhdistusemulsio 300ml 15€
- Voi käyttää myös parranajossa
- Rauhoittaa, hoitaa ja pehmentää sekä puhdistaa ihoa
http://www.totuuskosmetiikasta.com/...pantenoli-allantoiini-puhdistusemulsio-300ml/

Natural Wellness Pantenoli-Allantoiini Kasvovesi 300ml 15€
- Palauttaa vesipesun jälkeen ihon luonnollisen pH:n ja viimeistelee puhdistuksen
- Nopeuttaa ihon uudistumista ja parantaa sen rakennetta.
http://www.totuuskosmetiikasta.com/kauppa/hygieniatuotteet/pantenoli-allantoiini-kasvovesi-300ml/

Natural Wellness Kosteuttava Kasvovoide 50ml 15€
- Seesamiöljypohja, joka soveltuu hyvin myös kuvailemallesi iholle
- Vaikuttavana aineena esim. Allantoiinia, joka vähentää tulehduksia ja punoitusta sekä rauhoittaa ihoa parranajonkin jälkeen.
http://www.totuuskosmetiikasta.com/kauppa/voiteet-ja-seerumit/kosteuttava-kasvovoide-50ml/

Yht. 45€ ja mahtavan riittosia on pakkaukset sekä vielä kaiken lisäksi kotimaista luonnonkosmetiikkaa!

Millään noista tuotteista tai niiden raaka-aineista ei ole myöskään tehty eläinkokeita, sillä noiden kehittäjä Valanni Cosmetics Oy on ensimmäisenä kotimaisena valmistajana Animalian kosmetiikkalistalla.

Kannattaa myös katsoa noi muut hygieniatuotteet, otat vielä jonkun neljänneksi tai yhden itsellesi, niin saat vielä ilmaiset postikulut, kun menee hinta yli 50€.