Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mihin annatte miehen laueta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
T

Tottelevainen

Vieraileva tähti
#23
Mies laukeaa sinne, minne sillä hetkellä himottaa eniten. Suu on kätevä kun voi niellä pois, mutta kaikki muukin käy.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#25
Naamalle se tykkää laueta. Eipä tuo mua haittaa, ihan kivaa hommaa vaikkakin vähän sotkuista. :)
 
N

Nainen 69

Vieraileva tähti
#26
Annan laueta pilluun nuoret miehet tykkäävät kunsaavat laueta sisälle ja joskus tissien väliin
 
S

Siri95

Vieraileva tähti
#30
Musta rakastajani laukeaa sisälleni ja poikaystäväni jälkiliukkaiden jälkeen runkkaa selälleni jostä hän nuolee ne pois. Kuulemma ei pysty laukeamaan sisälle koska pilluni on vielä niin laajentunut yli kaksi kertaa isomman kalun jäljiltä. Vielä ei ole suostunut nuolemaan rakastajani spermoja mutta sitä tavaraa onkin monta kertaa isompi määrä.
 
M

Mamifé

Vieraileva tähti
#31
Tuo on muuten hassu juttu, mustalla miehelläni tulee aina 3-4 ruikkausta ja paljon spermaa kun suomalaisilla poikaystävillä tuli se yksi ruikkaus.
 
D

dande

Vieraileva tähti
#32
Ihan minne vaan haluaa, parasta kuitenkin rinnoille, naamalle tai klitorikselle että voin hieroa klitorista käyttäen sitä liukasteena 🤭
 
B

Blond96

Vieraileva tähti
#33
Iskin mustan miehen kerran ravintolasta ja ihmettelin jo tanssilattialla miksi kaverilla on toinen sisäreisi housuista puolestavälistä märkä. Kotona totuus selvisi kun miesi pudotti housut jalasta ja muna oli velttonakin melkein puoleen reiteen. Kaveri oli niin kiihottunut että touhutipat tuli melkein norona ja olivat kastelleet housut. Puutteessa lienee ollut pidemmän aikaa kun kondomitkin täyttyi spermasta niin että pelkäsin että repeävät.