Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miksi miehet tahtovat...

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
... laueta naisen kasvoille? Onko vain katsottu liikaa pornoa vai mikä juttu se on?

Ei mua häiritse, jos poika tahtoo tulla naamalle niin saa kyllä, mutta asia on ruvennut kummastuttamaan. Jokainen sänkykumppani on tähän mennessä tahtonut päästä jossain vaiheessa tekemään tämän.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kai kyse on vähän sellaisesta reviirinmerkkausjutusta, niin kuin moni muukin asia seksissä. Kumppani halutaan omistaa ja alistaa, tai halutaan itse tulla omistetuksi ja alistetuksi roolien vaihdellessa - ei siis ole kyse mistään hyväksi käyttämisesta vaan roolileikistä, jos osapuolet sen sallivat.

Tämäkin tapa varmaan yleistynyt alan viihteen opettamana, että jos kerran nuokin niin tekevät miksei itsekin haluaisi sitä kokeilla... ja voihan olla, että kasvoissasi on jotain - viatonta, kaunista tai jotain muuta - mikä kiehtoo miehiä "merkkaamaan omaisuudekseen" : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Aika ihana ajatus jos se johtuisikin siitä, että mulla on kauniit kasvot :)