Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miksi naiset eivät pidä seksistä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mistähän tämä kysymys oikein tuli, sillä en tiedä yhtään naista ketä pitäisi seksistä vähemmän kuin mies? Useimmat naiset eivät vain välttämättä ilmota sitä niin suoraan.
Sillä itse minä ainakin pidän, JA PALJON :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Siis tähän voisi heittää, et miksi miehet eivät pidä seksistä??? Sitä vaan vääränlaiset ihmiset tuppaavat kohtaamaan!! Harvoin löytyy paria joiden seksihalut kohtaavat.. Harmi sinänsä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Itse pidin seksistä vuosia sitten, todella paljon. Nyt seksihaluni kadonneet miehen itsekyyden vuoksi, koska ei ajattele kuin omaa nautintoaan. Ja on sitä mieltä, että esileikit muutaman minuutin vuoksi on turhaa... Joten arvata saattaa mitä mieltä olen nykyää seksistä.....
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Kyllä naiset pitävät seksistä, jos partneri on oikea! Naiselle pelkkä orgasminmetsästys hullunkiilto silmissä ei ehkä ole samalla tavalla tärkeää kuin miehelle (vai onko?). Miellyttävä, huomaavainen ja avoin mies tekee naiseen vaikutuksen arjessa ja sängyssä! Rusakon lailla rynkyttävät miehet huomaavat ennen pitkää jäävänsä ilman, huomaavaisuus ja vuorovaikutus kunniaan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Naiset eivät pidä. Miehen on suurin pirtein mahdotonta löytää baarista seksiseuraa. Tämän olen huomannut.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Onse hienoa, että jotkut täällä voivat puhua kaikkien naisien puolesta, että he eivät pidä seksistä. Jos törmään johonkin mieheen, joka ei halua seksiä, niin en minäkään ala puhua teistä kaikista, että miehet vihaavat seksiä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Kyse ei ole siitä etteikö naiset pitäisi seksistä, vaan siitä, että todennäköisesti yrittämäsi naiset eivät innostu juuri sinusta :D Monet naiset taas eivät halua seksiä vaan seksin takia, eli eivät pidä yhdenyönjutuista. Useimmiten naisille on tärkeää seksissä myös tunteet. Ja tottahan se on: seksi on monin verroin parempaa, kun tunteet ovat mukana.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Samaa mieltä kuin BethG !

Ja kyllä minä itse ainakin pidän seksistä. Seksistä oman poikaystävän kanssa, et se ihminen kenen kanssa harrastaa ja ne tunteet vaikuttavat paljon. Et kyllä minä seksistä pidän, mutta en minä sitä harrastaisi kenenkään muun kuin oman miehen kanssa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Sitten naisilla on varmaan ihan jees kriteerit kun yhtäkään tuttua (OK, yhtä lukuunottamatta) ei ole onnistanut puolen vuoden aikana ja yrityksiä varmaan yhteenlaskettuina +100. Naiset eivät siis pidä seksistä. Hävisitte väittelyn.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Lisätään vielä se että naisten pihtaamien on yleinen riitelyn aihe. Eli naiset pihtaa.

Buahaha.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Onko tullut mieleen, että kyse voi olla myös siitä ettei monia naisia välttämättä kiinnosta yhden yön jutut? Jos sen näkee jo päällepäin, että vain seksi on mielessä niin en minäkään teidän mukaan lähtisi.
Itse pidän seksistä. Poikaystäväni kanssa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Kävikö mielessä, että sinä ja tuttusi olette rumia, haisevia ja ällöttäviä finni naamoja!! Mahtaa ketuttaa kun olette olleet jo puoli vuotta ilman, huh huh, säälittävää.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Auts, nyt tarttui anonyymi rölliin. Ragee. :D:Ddd

PS. Brad Pitt jää kakkoseksi kun lähdetään meidän ulkonäköämmekin vertaamaan. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
aloittaja taitaa olla oikeassa.naiset eivät siis varsinaisesti pidä seksistä kun eivät kerran tahdo sitä 'tuntemattoman' kanssa.vaan he haluavat vain tiettyä henkilöä.miesten ja naisten halut eroavat.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Neidit, neidit. Tässä näette lähes ammattitasoisen röllin työssään. Mitä langasta voimme kuitenkin päätellä, naiset pitävät seksistä (minkä kuka tahansa olisi jo tiennytkin) mutta siinä pitää olla tunteet mukana, ja mies ei saa olla pelkästään kiinnostunut naisesta "kävelevänä pilluna".

Mutta nyt käännämmekin katseet teihin naisiin päin. Varmasti moni sinkku-nainen on hankkinut yhden-illan seuraa baarista. Voimme kait olettaa, että mies oli kiinnittänyt huomiota naisen hurmaavaan käytökseen ja älykkyyteen tehdessään aloitteen naista kohti, eikä missään nimessä pelkkä seksi mielessä.
Siitäkin huolimatta, et tämä tapahtui hämärässä baarissa, jossa kova musiikki hankaloittaa keskustelua, osa ajasta menee tanssilattialla lanteita keinuttaessa, molempien lisäksi ollessa alkoholin vaikutuksen alaisia.
Mutta tästäkin huolimatta nainen ja mies kohtalon johdattamana sattuivat päätymään illan päätteeksi samaan sänkyyn...
Eikä mistään miehen johdattelusta kiinni.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Miehet eivät pidä seksistä, koska eivät tahdo jokaisen naisen kanssa seksiä.