Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on ollut ainakin pari kolme vuotta näppylöitä rinnassa, eli vähän kaulasta alaspäin ja ihan rintoihin asti. Joskus vähemmän joskus ihan kamalasti. Luulen kyllä että ne ovat finnejä mutta miksi niitä tulee tänne?! Haluaisin käyttää joskus kauniita v-aukkoisia paitoja. :/ Naamassani ei pahemmin ole finnejä, mutta selässä kyllä. Ajattelin ruveta käyttämään kohta e-pillereitä, joten voisivatko ne auttaa? Onko vinkkejä?
Olisin kiitollinen vastauksista, vaikka ette itse tähän samaistuisikiaan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Onko ne punaisia? Vähän samantapaisia, kuin alapäähän tulee karvojenajelun jälkeen? Jos on, niin mullakin on sellaisia. Niitä voi tulla eri paikkoihin kehossa, jotkut häviää, toiset kestää ikuisuuden.

Oon vaan aatellu et ne on hikinäppyjä tai jotain, ja koittanu pestä ihoa huolella, huuhdella kylmällä vedellä ja kuivattaa vielä huolellisemmin. Se on tuntunu auttavan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Oikeestaan on juu, haluaisin niistä kipeästi eroon. Ajattelin ruveta käyttämään e-pillereitä jotka siihen auttaisivat.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kokeile säännöllistä kuorintaa ja puhdista alue samoilla aineilla kun peset naaman. Muista myös rasvata.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Voi jestas dear friend. Ihan kuin omaa teksiäni lukisin. Tosin minä olen käynyt iholääkärillä. Kannattaa käydä, lääkärit on ihan ok tyyppejä ja sieltä saa apua akneen. Käytän itse sellasia aknelääkkeitä ja paria ihovoidetta. Apteekista saa ilman reseptiä ylävartalolle tarkoitettua voidetta.