Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Millainen käytös teidän mielestä on hyväksyttävää seurustelukumppanilta Facebookissa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mä en ainekaan tykkäis jos mieheni tykkäilis joidenkin naisten keikistely kuvista.
Tietty ymmärrän jonku "tavallisen" kuvan tykkäämisen, mut tietyissä rajoissa.
On myös ärsyttävää jos mies kirjottelis kehuja muiden naisten kuviin muttei kehuis omaa naistaan, tai vaikka kehuis omaansakin.
Olisi myös omituista jos parisuhteessa olevalla ei ole ollenkaan mainintaa että seurustelee...silloin on varmaan kiva esittää olevansa vapaa ja säätää ties mitä joidenkin toisten kanssa siellä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Samaa mieltä edellisen kanssa. Parisuhdetilanne näkyviin kiitos ja kuvien tykkäilyt voi suosiolla säästää täysin sille omalle naiselleen. Myöskään kavereiksi ei tarvitse hyväksyä/pyydellä joka ikistä vanhaa hoitoa taikka tuntematonta naista tai naista jolle on kerran sanonut moi jossain baarissa joskus vuonna nakki ja varvas.

Oon aika vaativa näiden asioiden suhteen mut mulla on oikeus mielestäni vaatia, jos itsekkin käyttäydyn samoin kuiun toivoisin mua kohtaan käyttäydyttävän ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
mulle on IHANSAMA mitä mun mies tekee facebookissa. turha kitinä ja kyttääminen vaan ärsyttää molempia :)