Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Millaisena nautit munasi? ;D

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Millainen muna on paras muna? Keitetty? Paistettu? Löysä vai kova? Mitä mausteita tai lisukkeita?

Itse tykkään syödä munani paistettuna, "sunny side up" -tyylisesti, mutta useimmiten rikon keltuaista vähän, ettei se jää aivan kokonaan juoksevaksi. Mausteeksi ripaus ruolaa tai yrttisuolaa. Joskus kaveriksi oikein rapeaksi paistettua pekonia, ja ananaskin on pirteä lisä suolaiseen kokonaisuuteen. Silloin tällöin maistuu myös keitettynä 10 minuutin muna suolan kera.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Pekonin kanssa paistettuna. Myös egg in nest/basket -tyylisenä. Eli painetaan lasilla täysjyvä-leipäsiivun keskelle n. 5-6cm halkaisijaltaan oleva ympyrä. Leipä pannulle, voi nokare koloon, ja rikotaan muna siihen samaan reikään. paistetaan muutama minuutti, käännetään ja ripotellaan hiukan suolaa päälle. Ajattelin, että voisi joskus kokeilla samaa temppua paprikaviipaleilla, toisi hieman piristystä aamiaspöytään.