Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Millaisista naisista miehet kiinnostuvat?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Aihe tulikin jos otsikosta selväksi. Mies: millainen nainen sinut saisi kiinnostumaan hänestä? Ulkonäkö, käytös, luonne, jne? En nyt hae yhtä oikeaa vastausta, vaan erinlaisia mielipiteitä. Tietenkin naisetkin voivat vastata ja kertoa vaikka kumppaninsa mieltymyksistä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ulkonäköhän se tietenkin ekana huomion kiinnittää, toinen on energisyys, jos on kovin positiivinen ja puhelias ni kylhän siitä väkisinkin kiinnostuu :) toinen huomion kiinnittäjä on erilaisuus kun erottuu jollain tapaa oli se millä tavalla tahansa ni kyl se jotain kiintoa herättää :D
 
J

Juuso Kivistö

Vieraileva tähti
#3
Ulkonäöstä: Ei mieluusti mikään missi, vaan persoonallisesti hyvännäköinen. Semmoiset C-kupin rinnat on sopivat. Hyvä perse tietty ;)

Käytökseltään hyväkäytöksinen, osaa pitää suunsa kiinni oikealla hetkellä, eikä muutenkaan ole koko aikaa äänessä. Ei suutu helposti ja on semmoinen hyväntuulinen. Ei näytä pahaa oloaan/mieltään kaikille jossain julkisessa tilaisuudessa, vaan osaa olla ihan normaalisti vaikka vituttaakin. Ja vähän pervo pitää olla ;)