Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Missä myydä vaatteita helposti?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kirppari olisi toki ehkä helpoin vaihtoehto mut en halua maksaa mitää pöytävuokraa jos sitä ei saiskaa vaatteista takasi. Netissä ainakin vaihtoehtoja on monia, mitä te suosittelisitte? Netissä tai sen ulkopuolella :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kirppari-kirpparilla kannattaa myydä sellaista kamaa, mistä on valmis luopumaan huomattavan halvalla. Netissä ostajakunta on laajempi ja aikaakin aamupäivää enemmän, joten kysyntä kohtaa tarjonnan tehokkaammin. Järjettömiä hintoja ei tosin netissäkään saa.
Huuto.net on kätevä, mutta nykyään Facebookinkin kirpparit on varteenotettavia vaihtoehtoja. Laajin on tietysti FB:n Kirpputori, mutta kamamäärä on sitä tasoa huimaava, etten itse ainakaan oikein hahmota. Hakusanalla kirpputori / kirppis löytyy läjäpäin yleiskirppareita. Myös useille merkeille on omat kirppiksensä.
Jos vaatteesi ovat vähän fiinimpiä, kannattaa panostaa erikoistuneisiin kirppareihin, niitä on mm. Laatumerkkien Flea Market, http://www.facebook.com/groups/laatumerkkienfleamarket/?ref=ts&fref=ts, Designer-kirppis, http://www.facebook.com/groups/323106881109938/,  ja Aikuisten merkkituotekirppis, http://www.facebook.com/pages/Aikuisten-Merkkituotekirppis/138324909588698?ref=ts&fref=ts (jos siis sinä itse tai makusi on "aikuinen".
Kenkiä virtaa eniten Tuhatjalkaisessa, http://www.facebook.com/groups/498761436818988/ mutta jos tyylisi on hiukan erikoisempi, kannattaa kokeilla myös Hupsista!-kenkäkirppistä, http://www.facebook.com/groups/439124709459785/. Sitten on (ainakin) vielä Korkolappu, http://www.facebook.com/groups/183684921702178/?ref=ts&fref=ts, mutta siellä taitaa olla sisäänheitto jotenkin jäässä tai ylläpito lomalla. Myös osalla noita edellisessä kappaleessa mainituista voi myydä kenkiä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Jos sulla on paljon vaatteita, niin kannattaa viedä perus kirpparille. Tod. näk. saat rahas takasin, kun hinnottelet vaatteet oikein. Mut jos vaatteita on vähempi, niin helpompi on ehkä huuto.net tai toi facebook kirppikset...