Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mistä olkaimeton kotelomekko?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei kaikki rakkaat cosmottaret, auttakaa mua pliis!

Etsinnässä on siis jo pidempään ollut yksivärinen (mutta mielellään ei musta), simppeli, ei liian juhlava (siis ei mitään silkkiä, satiinia tms. kiiltävää kangasta) olkaimeton "kotelomekko". Ja tietysti saisi olla myös edullinen mielellään :D Opiskelijabudjetilla kun ei satasen mekkoja ostella. Haen siis ihan baari- tms. käyttöön sopivaa mekkoa.

Tässä siis kuva millasta mallia tarkotan (mutta ei siis mitään nahkaa todellakaan!):

http://www.google.fi/imgres?imgurl=...&ndsp=29&ved=1t:429,r:28,s:0&biw=1366&bih=564

Myös H&M:llä on tällä hetkellä mallistossa hiukan samantyyppinen kuin mitä haen, ongelmana on että tämä malli korostaa liikaa lantiota rypytyksineen. Tuo oikeanpuoleinen siis.

http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S

ELI kaiken tämän jälkeen, jos joku osaa auttaa niin olen supersuperkiitollinen!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
H&M, Gina Tricot, Lindex jne kannattaa ainakin kiertää. Pikaisella vilkaisulla H&M:n nettisivuilta löytyi ainakin kaksi kuvailuun sopivaa mekkoa. Tuommoisia "nahka"mekkoja oon nähny ainaki Aleksi 13:ssa (oisko Sisters point-merkkisiä) ja melkein jokaisessa muussakin kaupassa.