Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mistä töitä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Jäin (taas) ilman kesätöitä tänä kesänä vaikka lähetin varmaan 100(!!) hakemusta. Onks ideoita mistä vois saada jotain pikku hommia? Oon tottakai selannu läpi noi mollit ja monsterit sun muut. Ei sieltä saa ellei oo suhteita työnantajiin tai tosi hyvä tuuri :( Kaveri oli saanu keikkatyön duunibuumi.fi sivult, mut emmä löytänyt sieltäkään mitään ku asun joensuus ja kaikki tarjol olevat työt oli isommis kaupungeis...
Jos jollain on tietoo mistä vois saada nii kertokaas tänne! Ja vinkkejä ja omii kokemuksii voi kan laittaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Heippa! 
Oletko tutkinut, onko kaupungissasi Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaa? He palkkaavat ja välittävät lastenvahteja eteenpäin. Muutenkin kesäisin monet töissäkäyvät vanhemmat kaipaavat lapsilleen vahteja. Laita viestiä vaikka kauppojen ilmoitustauluille tai muihin paikkoihin, joissa tiedät lapsiperheiden liikkuvan. :)
Jos et saa mitään töitä tänä kesänä, niin kannattaa hankkia taitoja, joista on jatkossa työnhaussa hyötyä. Kannattaa hankkia esimerkiksi hygieniapassi tai käydä Punaisen Ristin ensiapukursseilla. 
Tsemppiä työnhakuun! Kyllä lopulta sinullekin löytyy töitä. Ja jos ei vielä tänä kesänä, niin nauti täysillä kesästä! Töitä ehtii tehdä koko loppuelämänsä... ;)