Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

mistä tilata hiustenpidennykset?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen ajatellut tilata netistä hiustenpidennykset, niin olisiko jollain ehdotusta hyvästä ja luotettavasta paikasta? Vai kannattaako edes harkita netistä tilaamista, eli pitäisitkö mennä suoraan parturin kautta tilaamaan?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mun tietääkseni jos menee parturiin tilaamaa nii nekihän tilaa sit ne pidennykset sua varten netin kautta jostaki. Ainaki mun kaveri teki nii et se meni iha kampaamoo ja se tilas sieltä kautta sitte pidennykset ittellee ja sielä kampaamollahan ei tosiaa omasta takaa ollu pidennyksii niin ne tilas niitä.

Mut näitä suosittelen:

http://www.cybershop.fi/category/19/kuidut-rastat-ja-varit <-- Cyberillä on vaikka minkä värisiä ja näkösii hiustenpidennyksiä.

http://www.dreamhair.fi/etusivu,20.html <-- Suuuuuuri valikoima pidennyksiä! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Moikka!

Itse tilasin just pidennykset briteista itselleni ja oon kyllä ollut noihin tosi tyytyväinen. Hiukset ovat tosi ladukkaat; ne on pehmeät, kiiltävät, eivätkä takkuunnu ja sotkeennu heti. :) Oon niitä kiharrellukin ja muutoinkin käsitelly ja tosi hyvässä kunnossa ovat. Kyseessä on siis clip-on pidennykset.

Tilasin ne osoitteesta:

www.additionallengths.co.uk

Tulivat jossain about viikossa perille. Tietty tuolta tilattaessa on se, et kannattaa olla Paypal-tunnukset, taikka sit pitää maksaa suoraan luottokortilla.
Mut paikkana toi on luotettava, sieltä saa ladukkaat hiukset ja vielä tietty edullisemmin, mitä Suomesta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hei kiitos paljon vinkeistä =)! Uskon että jostakin teidän ehdottamista paikoista voiskin tilata. Ja kyynelpisara mäki meinasin noita clip-on pidennyksiä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Laitoin 2 viikkoa sitten kaverille cyber shopista ostetut hiukset sekä itselleni rapunzel of swedeniltä ja hiusten laatu oli huomattava. Cyberin hiukset on ekan pesun jälkeen todella huonossa kunnossa ja irtohiuksia lähtee todella paljon! Omat on pysyny silkkisenä päässä eikä pidennystukka ole ohentunut ollenkaan. Laadusta kannattaa maksaa :) Dream hairilta saa kans todella hyviä clip-on hiuksia.
 
T

tiituss

Vieraileva tähti
#6
mä oon aina tilannu pidennykset (clip on) dream hairilta :) ehdottomasti parhaat klipsi pidennykset siellä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
hmm, samaa mieltä. Itsekin kävin joskus ostamassa cybershopista kyseiset clip-on pidennykset ja huomasin viikossa, että paskat ovat, takkuuntuu sekunnissa ja se laatu on iha ku muovihiusta! EN SUOSITTELE. Dream hairilta saa kyllä hyviä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Heippa!

Minä olen tilannut joskus aikaisemmin itselleni Rapunzel of Swedeniltä pidennykset, ja ne oli todella kauniit! Itselläni oli kiinnitys mikrorenkailla, jotka on helppo esimerkiksi kaverin laittaa! Mikrorenkaat kesti itselläni hyvin päässä, kunhan ne puristaa kunnolla kiinni. Sivustolla on starttipaketteja jossa kaikki tarvittavaa tulee mukana, ja hiuksiakin on reilusti. Muistaakseni paketti maksoi jotain 130euroa, ja sain hiuksista vielä toisenkin kerran laitettua itselleni pidennykset.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Oon tilannut omat clip-onit aina Rapunzel of Swedenistä, koska sieltä sain edullisesti haluamani pituuden ja remy-laatuista hiusta. Oon ollut tosi tyytyväinen, hiukset pysyy kauniina ja takkuuntumattomina kun muistaa hoitaa niitä ohjeiden mukaan ja oikeilla aineilla. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Itse tilasin ebaysta sinettipidennykset, PayPal -tunnuksilla. Ovat Remy-hiusta eli laadukkaat. 50 cm pituiset pidennykset (100kpl) maksoivat n. 30€. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Itse Tilaan Hairtrade.com ja en ole löytänyt parempaa paikkaa vielä mistä tilata :) jos joku tietää nii kertokaa :DDD
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Itselläni ei ole mitään hyvää sanottavaa Dream Hairin pidennyksistä! Ekan pesun jälkeen niin huonossa kunnossa ja todella järkyttävän näköiset. Eikä ainakaan sinetit pysyneet kunnolla hiuksissa. Ja ne takkuuntuvat heti. :(

Itse olen pitänyt b*longin pidennyksistä eniten. :) Ja olen niitä tilannut Hairiumista. Ne ovat olleet todella laadukkaita ja pysyneet hiuksissa hyvin kiinni. :)

Parhaat hiustenpidennykset löytää vain kokeilemalla. Mutta hinta-laatusuhde kulkee pidennyksissä käsikädessä. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Mä tilasin jo neljännet pidennykset Rapunzulista (siis Rapunzel of Sweden). Ja nää neljät on yhteensä kestäny yli 2 vuotta kovassa käytössä. Hinta on hyvä ja valikoima sitäkin parempi. Suosittelen! Tosin muita paikkoja en oo kokeillukkaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Pilami sanoi:
Itse tilasin ebaysta sinettipidennykset, PayPal -tunnuksilla. Ovat Remy-hiusta eli laadukkaat. 50 cm pituiset pidennykset (100kpl) maksoivat n. 30€. :)
Mistä tilasit nämä pidennykset voitko laittaa linkkinä vaikka sähköpostiini??
 
O

Olivi

Vieraileva tähti
#20
M&auml; oon tyk&auml;nnyt eniten www.klipsipidennys.fi hiuksista. Aiemmin tilasin Dreamhairilta, mutta kaverin vinkist&auml; kokeilin tuota klipsipidennys.fi kauppaa ja oon ollu tosi pajon tyytyv&auml;isempi ku Dreamhairiin.&nbsp;