Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mistä tuotteita halvalla?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei! Olen muuttamassa pois entisen poikaystäväni luota ja tarvisin uusia kodinkoneita (tv,kahvinkeitin,mikro,imuri ym) Mistä niitä löytäis halvalla? Onko joku sivu jossa vois vaikka verrata hintoja tai jossa myydään tuotteita halvempaan hintaan? Kuulin radiossa mainoksen huutopandasta että siellä olis edulliseen hintaan,mutta en tiä sitten että miten siellä onnistuis sitten huutaan ne tuotteet itselle? Onko kukaan sitä kokeillu?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa kokeilla ainakin sivua tori.fi. Löytyy ihan kaikkea mitä ikinä tarvitset! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ihan tällaiset perinteiset keittiökoneet, kuten kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, sauvasekoitin, tehosekoitin, silitysrauta jne. kannattaa oikeastaan käydä ostamassa ihan kaupasta. Etenkin tällaisissa halpamarketeissa niiden hinnat on poljettu todella alas ja silti takuu on normaalisti voimassa. Ei niiden kalliiden laatumerkkien mallit ole designistaan huolimatta yhtään sen ihmeellisempiä vekottimia, eikä laatu sen parempi.

Isompien laitteiden kohdalla, kuten tv, pesukone, imuri suosittelen katsomaan aiempien mainitsemista paikoista ja lisäksi vielä keltaisestapörssistä. Kannattaa myös suorittaa vertailua vertaa.fi sivustolla, jonka avulla saa melko kattavan kuvan siitä, minkä hintatason laitteita uutena voi saada ja mistä. Esimerkiksi vertaa.fi sivuston kautta selvisi se tieto, että halvin uusi 40cm - 50cm päältä täytettävä pyykinpesukone on Fagorin valmistama ja sen saisi itek-kodinkoneet.fista 230e.

Kannattaa seurailla mainoksien tarjouksia myös!