Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

MITÄ mies oikein haluaa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ollan juteltu netin välityksellä todella kauan, yli vuoden. Mies ei suostu näyttämään kuvaansa tai kertomaan mitään tietoja itsestään, ei suostu tapaamaan. Silti se vaan haluaa jutella mun kanssa, antoi joskus numeronsakin. Nyt sitten kyllästyin tähän pelleilyyn ja poistin sekä mesestä että numeronsa kännykästäni koska mua ei todellakaan kiinnosta jutella kymmentä vuotta ihmiselle jonka naamaa en edes ole nähnyt. Mies aina selittää miten pitäisi uskaltautua tapaamaan, pitäisi sitä ja tätä. Mutta koskaan ei mitään tee.
Noh, ilmotin sitten että bye bye, mies sanoi että älä nyt höpsi haluun jutella sun kanssa. Well, i don't.
Mitä vttua se haluaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Jos se pitää jännityksestä ja salaperäisyydestä ja haluaa avautua tuntemattomalle. Joillakin ihmisillä on vaikeuksia keskustella mieltä painavista asioista tutuille niin jos sää oot semmonen tuttu, turvallinen mutta salaperäinen jolle voi luottamuksellisesti puhua.

Mutta toisaalta ymmärrän, että ärsyttää ku jos se on puhunu tapaamisista jne ja kuitenkaan ei tee mitään.. kysy siltä suoraan että mitä se susta haluaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Olen samanlaisessa tilanteessa kanssasi. Haluaisitko keskustella minun kanssani tästä aiheesta? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Se, että jos mies ei suostu kertomaan itsestään mitään, hämmentää minua. Eikö hän ole kertonut ikäänsä, kotipaikkaansa, mitä tekee, mistä pitää, mikä huolettaa, jne. Mistä te olette oikein vuosikaudet jutelleet, jos henkilökohtaiset asiat olette kyenneet välttämään?

Miehen käytökselle on olemassa moniakin mahdollisuuksia. Joko hän on todella ujo ja arka, jolloin hän ei yksinkertaisesti uskalla riskeerata teidän "juttukumppanuutta" tapaamalla sinua tai näyttämällä kasvojaan sinulle. Hän pelkää, että hänen olemus on sinulle pettymys, ja se jos mikä voi ottaa tunnon päälle. Joillekin myös oikea sosiaalinen kanssakäyminen on todella hankalaa. Tällaiset ihmiset kokevat helpompana jutella netissä.

Toisaalta, jos oikeasti et tiedä miehestä Mitään, voi hän olla jotakin aivan muuta kuin puheissaan saattaa vaikuttaa olevan. Tästä syystä ei halua paljastaa itseään. Kuten vaikkapa, hän saattaa vaikuttaa nuorelta teksteissään, mutta onkin keski- ikäinen tjmsp.

Sekin on mahdollista, että mies haluaa sinusta vain juttukaverin. Eikä halua keskittyä itseensä tai omaan elämäänsä, vaan jutella jonkun kivan kanssa asioista, joista se joku kivakin jaksaa kiinnostua höpöttelemään useamminkin kuin vain kerran.