Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

mitä kirjoittaisi monen vuoden tasaiselle ihastukselle

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs mulla ois tällainen tilanne mihin toivoisin teiltä jelppii. Yläasteella mulla oli yhen pojan kanssa juttua mutta ei mitään sen kummempaa. Yläaste loppu ja hän lähti eri paikkakunnalle opiskelemaan.8kk yläasteen loppumisesta näin häntä yksissä bileissä ja hän antoi ymmärtää että on kiinnostunut vielä. Tuolloin hän kuitenkin seurusteli joten annoin asian olla. Nyt n. 3 vuotta bileistä näin hänet kaupungilla ja hän tuijotteli minua jonkin aikaa. Yläasteen jälkeisestä tyttöystävästä hän on eronnut en tiedä joko hänellä uusi. No nyt haluttais laittaa hänelle watsapissa viestiä. Facea tms hän ei käytä. Mutta mitä sitten laittaisin hänelle viestiä? Ja teenkö itsestäni ihan pellen ees ottamalla yhteyttä..