Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä lahjaksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kertokaas, mitä voisin antaa kaverilleni 18 -vuotis synttärilahjaksi, kun haluaisin sen olen ikimuistoinen ja tietysti jotenkin merkittävä lahja, koska kyseessä on todellakin 18 -vuotissynttärit. Mitä teille on joskus mahdollisesti annettu tai minkä itse ajattelisit olevan hyvä lahja. Kaipaan ideoita! Kiitos!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Vastaamista varmaan helpottaisi, jos kertoisit onko tämä kaveri tyttö vai poika =)

Mutta nyt näin yleisesti tuli mieleen, että jos tulostaisit tai teettäisit valokuvia teistä ja hänestä, ja jos on niin etsit myös vanhoja kuvia, sellaisia mihin liittyy yhteisiä muistojanne ja sommittelet niistä taulun. Leikkaat vaikka lisäksi lehdestä jotain kuviin sopivia tekstejä tai kirjoitat itse ja kasaat leikkaa-liimaa -systeemillä koko jutun. Vaikkapa joku A3-kokoinen tai isompikin, ja hankit tietenkin kehyksen johon sen laitat. Lahjasta saa vielä käytännöllisemmän jos onnistut tekemään sen väreiltään hänen huoneeseensa tai makuunsa sopivaksi.

Onpahan ainakin itse ja vaivalla tehty, niin luulisi olevan merkittävä ja ikimuistoinen, eikä mitään kertakäyttökamaa : )

- sara
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hmm hei tuo idea kuulostaa oikein mahtavalta, ja ainakin uskoisin, että kaverini tykkäisi siitä. Hän on siis tyttö! :) Toinen asia onkin sitten jaksanko nähdä noin paljon vaivaa, mutta pistämpä idean mietintä myssyyn. Ottaisin muiltakin ideoita vastaan?