Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä mieltä tästä blogista?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
ensinnäkin voi luoja oot kaunis :OO
blogi on selkee ja hyvin 'ammattimaisen' näköinen, kirjoutustyylisi on selkeää ja sujuvaa, eikä blogissasi ole mitään 'turhia' tekstejä.
kuvat on hyvälaatuisia, hienoja ja niitä on tarpeeksi paljon, pikkasen saisivat olla isompia. enempää en osaa kuitenkaan sanoa koska blogisi on vielä melko alkuvaiheessa, mutta jään kyllä lukemaan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Blogisi vaikuttaa näin nopeasti katsottuna ihan kivalta. Blogin ulkoasu on hyvä ja siisti, mutta itse tykkään enemmän blogeista, joissa on hieman isommat kuvat. :) Olet todella kaunis, mutta sinua viisi vuotta vanhempana miettisin kuitenkin vielä, millaisia kuvia laitat blogiisi. Tällä hetkellä sulla on paljon rintoja esitteleviä kuvia (hyvät tissithän ne on!), mutta miettisin, haluatko jatkaa samaa linjaa myös tulevaisuudessa, varsinkin, jos tarkoitus on työskennellä enemmän sosiaali- & terveysalalla kuin mallina. :D Tosin, en nyt tiedä, millaisia mallikeikkoja teet ja mitkä on tulevaisuudentavoitteesi, vaikutat kuitenkin ihan järkevältä tytöltä. :)

Myös ostospostauksesi oli kiva! Tässä vähän rehellistä palautetta, toivottavasti et pahoittanut mieltäsi :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Voi laittaa myös suoraan blogiin kommenttia! Tai tänne, ihan miten vaa haluutte :)