Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä pitäisi tehdä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen seurustellut poikaystäväni kanssa jo melkein viisi vuotta. On eräs asia, jonka olen salannut häneltä. Sanoin nimittäin ennen kuin seurustelimme, että olen seurustellut ennen häntä erään tamperelaispojan kanssa. Se ei ole totta. Syy tähän on, että olin siihen aikaan sanonut mm. ystävilleni tästä "poikaystävästäni".
Mulla on ollut yksi poikaystävä ennen tätä nykyistäni, mutta vanhempani eivät tiedä ekasta suhteestani mitään. Totuus on siis se, että mulla on ollut vain yksi poikaystävä ennen nykyistäni.
Mietin nyt, pitäisikö mun tunnustaa tämä kaikki poikaystävälleni silläkin uhalla, että hän jättää minut. Vai pitäisikö jatkaa salailua? Meillä ei ole tapana puhua vanhoista suhteistamme tai menneisyydestämme muutenkaan... Mitä mieltä olette?