Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä tämä tarkoittaa? oO

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen alkanut miettimään sitä, mitä tarkoittaa se, että hyvän seksikerran jälkeen mies menee katsomaan netistä muista naisista videoita youtubesta? Videot ovat mm. tanssivideoita, jossa treenatut jumppaa pienissä vaatteissa, eroottisessa mielessä olevia kuristusvideoita tai muuta mitä youtubesta voi löytyä. Menee silloin katsomaan, kun en ole paikalla.. Miksi sellaiselle on tarvetta, kun minun mielestä kuitenkin seksi on hyvää. Mietityttää asia, kun on muutenkin hieman ylipainoa.. :/ Okei, on omia fantasioita, mutta sen jälkeen?? Meillä on n. kerran viikossa seksiä, ehkä vähän, mutta töiden takia se varmaan johtuu, kun nähdään niin harvoin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Suurin osa miehistä "tarvitsee" tuollaisia videoita ja lehtiä yms. Kyse ei todellakaan ole siitä ettet olisi tarpeeksi hänelle. Oli miehelle kuinka vilkas ja tyytyväinen seksielämä, tarvitsee hän silti muutakin stimulaatiota. Miehet masturboivat riippumatta siitä kuinka paljon seksiä he saavat viikossa.
Mutta jos asia todella häiritsee sinua, niin keskustele hänen kanssaan siitä. Kysy miksi hän sitä tekee.
Ja jos niiden videoiden katselu häiritsee teidän parisuhdetta niin kyseessä on ongelma. Mutta suosittelen että lähestyt asiaa hänen kanssaan varovasti eikä syyttävästi koska poikaystäväsi ei välttämättä tee mitään väärää.
Mutta haluan korostaa ettei syy ole sinussa!