Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä tästä voi ajatella??

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen ollut ukkoni kanssa pia vuoden.. No eksyin eilen hänen meseensä.. kun olen saanut luvan käydä siellä. No huomasin siellä uuden mesen ja se sano mulle moikka sanoin takas..sit kysyin kuka hän on ja hän ymmärsi että olen olen poika kaverini likkakaveri kysyin että onko sillä jotain juttua ukkoni kaa no se sano ettei kaikki kuulu edes tyttöystävälle.
No juttelin ukkoni kanssa asiasta ja hän kertoi että viime maanantaina hän löysi kyseisestä tytöstä julman ilmotuksen kaupan seinältä soitti numeroon ja vei sen ilmotuksen kyseiselle tytölle. Ne oli vaihtanu numerot mese osotteet ja kotiosottaat ja kyseinen tyttö oli rakkaissa mese ryhmissä... en ymmärrä tätä jonkun mainoksen takia antaa numeronsa yms ja heti viikon päästä se on rakkaissa... onko tässä jotain muuta vai olenko vaan vainoharhanen?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
kysy jätkältäs, hän on ainoo joka tietää miks tyttö on rakkaissa :D