Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä tehdä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mitä pitäisi tehdä kun minulla on itseäni vanhempia ystäviä ja juttua itseäni 5 vuotta vanhemman miehen kanssa. Keksutelen usein iltaisin ystävieni kanssa asioista, joista en haluaisi äitini tietävän. Hän kuitenkin kuuntelee salaa puheluitani ja hankkii ystävieni numeroita ja lähettää heille viestejä, että he eivät saisi olla enää yhteydessä minuun. En tidä mitä pitäisi tehdä, koska ne ovat TODELLA hyviä ystäviäni ja ymmärrän äitini huolen, mutta omasta mielestäni raja pitäisi mennä jossain, ei ystävyys katso ikää ??

Ja vaikka mies onkin minua 5 vuotta vanhempi ei se ole minusta liikaa ja äitini ei ainakaan ole hyvä sanomaan iästä kun isäni ja äitini ikä ero on 30 vuotta

Kaipaisin kipeästi apua, mitä tehdä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Olisko sulla tuttava/perhepiirissä jotain toista aikuista, kenen kanssa puhua asiasta? Voitko keskustella siitä esimerkiksi isäsi kanssa, ja kysyä, mitä mieltä hän on äitisi käytöksestä?

On väärin, että äitisi kuuntelee puheluitasi. Onko hänellä oikeasti aihetta huoleen? Voisitko pyytää ystäväsi kylään, niin, että äitisi saisi hieman nähdä heitä ja siten huomata, että he ovatkin ihan mukavia? Voisithan järjestää tapaamisen niin, että isäsikin olisi paikalla. Silloin äitisi ei voisi järjestää kohtausta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Vanhempani ovat eronneet ja isääni ei oikeastaan kiinnosta. Äitini on tavannut useamman näistä ystävistäni ja sanonut, että he vaikuttavat ihan mukavilta. Mutta käytös antaa ymmärtää vähän toista..
Ja sitä miestä en halua esitellä äitilleni, koska tiedän että hän sanoisi miehelle että emme voisi seurustella. Emme todellakaan vielä ole yhdessä, enkä ole varma tuleeko jutusta mitään, mutta toivon todella että äitini ei lähetä miehelle mitään viestiä, koska jos suhde kaatuu siihen, suutun todellisesti .. Ja se ei olisi ensimmäinen kerta..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
No olisko sulla lähipiirissä ketään muuta aikuista, kenen kanssa voisit jutella asiasta ja kenen kanssa voisit miettiä ratkaisua?
 
A

Anuski

Vieraileva tähti
#5
Olettekos te minkä ikäisiä? Ymmärrän huolen jos ikäsi on 15 paikkeilla. Mutta jos olet täysi-ikäinen tai hyvin lähellä sitä niin.. No, huolissaan saa aina olla, mutta äitisi teot eivät ole oikein, olit sitten minkä ikäinen vain. Kannattaa tosiaan puhua jollekin aikuiselle. :) Voimia