Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mitä Uutena Vuotena?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ollaan hyvän kaverini kanssa tässä mietitty mitä tehtäisi, ollaan molemmat 17-vuotiaita, joten ei taideta baariin päästä, jollei nyt hyvällä tuurilla vaan.. Joten kyselen että mitäs te puuhailette? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mennään kavereitten kanssa bileisiin ja jos ulkona ei oo hirveen kylmä tai bileissä on tylsää nii saatetaan käydä muutamissa eri bileissä :) (uusvuos on ihana ku joka paikassa on bileitä)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Minä ja mieheni ollaan täs harrastettu tota biletystä viikonloppusin niin paljon et yritään kehitellä nykyää jotai muuta..

Uutena vuotena meijän porukoiden kämppä on tyhjä.. sinne ollaan pyydetty kavereita. Aijotaan ostaa valkoviiniä ja tortilloja. Ohjelmassa kaikkee hilpeetä niinku rakettei ja ALIASta <3
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
En ole vielä ehtinyt suunnitella kauheasti, mutta raketit kuuluvat varmasti ohjelmaan. Ja mieheni<3
Varmaan vietetään koko päivä kaupungilla, käydään ensin leffassa ja syömässä.. sit illemmalla etsitään kaikki ystävät ja jengi kasvaa. Tosin jos on kovin kylmä, niin voi olla että mennään kaverin bileisiin.
Mut kyllä uutenavuotena olis mukava olla pihalla raketteja ampumassa, se on mun perinne.